ALI BABA
Είσαι Άχαρτος Πολύ
2933 αναγνώστες
Πέμπτη, 7 Μαΐου 2009
13:06
Nεύρα πολλά, έτσι ? Θυμάσαι εκείνο το παλιό τραγούδι αυτής της μοσχαροκεφαλής, του Πασχάλη του Τερζή, που έλεγε «είμαι άχαρτος πολύ και σε μετοχές δεν μπαίνω» ? -Ε, για σένα είχε γραφτεί. -Έλ’ Αλέκο ! Πόσες μονάδες ανόδου είπαμε ότι έχεις χάσει ? -Πόσες ? -Οχτακόσες ? Βρε, τον Αλέκο, τον καψερό. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Το χειρότερο είναι, ότι τώρα πιά σε κόβει κρύος ιδρώτας, μήπως τελικά το μετρητό σου, που με τόση σπουδή το φύλαγες – και κοκορευόσουν κιόλας, καημένε- καταντήσει τελικά χαρτοπόλεμος, σερπαντίνες-κομφετί. Ήθελα να ‘ξερα πώς κοιμάσαι τις νύχτες. –Με τις χούφτες τα κατεβάζεις τα βαρβιτουρικά, για να κλείσεις μάτι ? 
 
Ο άλλος, πριν λίγο καιρό, κορδωνότανε κιόλας στο φόρουμ, ότι απέτρεψε όλους τους φίλους του από το ν’ αγοράσουν Εθνική. Εννιά ευρώ έκανε τότε η Εθνική. Για πες μας τώρα ρε αρχηγέ, σου ‘χει απομείνει πιά κάνας φίλος ή μήπως τα βράδια γυρίζεις τοίχο-τοίχο σπίτι σου, μη σε γραπώσουνε πουθενά και σε κάνουνε ασκί στο ξύλο ?   Τους απέτρεψε, λέει. Μπράβο ρε σωτήρα, τους πρόκοψες όλους. Άμα έχει κανείς τέτοιους φίλους, τι να τους κάνει τους εχθρούς ?
 
Ένα παλιό χρηματιστηριακό ρητό λέει ότι «όποιος δεν έχει χαρτιά στην άνοδο, δεν έχει ούτε και στην άνοδο». Το πιάνεις, έτσι ? Κι όμως, τα είχαμε πει, εγκαίρως. Αρχές Νοέμβρη ήτανε, όταν απ’ αυτό εδώ το ιστορικό Blog προσδιόρισα επακριβώς τον πάτο της αγοράς στην περιοχή των 1500 μονάδων. Γραμμένα εδώ δίπλα είναι, έμπα δες τα. Ο ΓΔ τότε ήταν ακριβώς εδώ που είναι σήμερα. Ε, κάναμε με το κολλητάρι μου τον Μαέστρο κι εκείνην την ψευδοδιάσπαση των 1500, ίσα-ίσα για να πετάξουμε όξω κάτι πονηρούληδες, μαζώξαμε όλο το χαρτί και δώστου τα τούβλα τώρα. -Και να ‘μουν μόνο εγώ ? Τόσοι γκουρουδάνθρωποι στα λέγαμε, αλλά εσύ εκεί, περίμενες τον αριθμό του Θηρίου -όξαποδώ.  Κάτσε τώρα στον άξονα των ζεντ, για να μάθεις.
 
Άκου, για να είμαστε ρεαλιστές : Δεν είσαι εσύ για μετοχές. Εάν ήσουν για μετοχές, θα είχες ήδη μετοχές, έστω και λίγες. Για δες τον Manta. Όλο αρκούδος το παίζει, αλλά δώστου και αγοραπουλάει και κονομάει. Ο μόνος. Επειδή δεν έχει παρωπίδες, σαν άλογο ιπποδρόμου. Οι μετοχές θένε άντερα. Τόσα άντερα, που να μπορείς μ’ αυτά να φτιάξεις άνετα ίσαμε πέντε σούβλες κοκορέτσι. Όσο έπεφτε το μήλο από το δέντρο, ήτανε καλά. Καθόσουν και το παρατηρούσες, να το έλκει η βαρύτητα προς το έδαφος και νόμιζες ότι έχεις ερμηνεύσει το φαινόμενο. Ούτε το ερμήνευσες, ούτε τίποτα. Απλώς το κοιτούσες να πέφτει, όπως όλοι μας. -Ποιος είσαι δηλαδή εσύ, ο Νεύτωνας ?  Ο Πέφτωνας ήσουνα, όσο βάσταγε το πανηγύρι της πτώσης. Και δώστου τα γελάκια και τα χαμογελάκια και τα τραγουδάκια.  -Τώρα, τί τραγούδι θα μας πείς ?
 
Έλα, εντάξει, σταμάτα να μυξοκλαίς τώρα. Και μη ρουφάς τη μύξα σου, είναι επιεικώς αηδιαστικό. Χέστες τις μετοχές, θα βρούμε κάτι άλλο για σένα. Κάτι πιο ασφαλές. Ούτως ή άλλως, το τραίνο των μετοχών έχει πλέον σφυρίξει όχι τρείς, αλλά δεκατρείς φορές. –Τι νόμιζες, ότι εσένα θα περίμενε ? Τα Κύθηρα ποτέ δεν θα τα δούμε, το χάσαμε το τραίνο της γραμμής. –Τι θα έλεγες όμως για εμπορεύματα και μέταλλα ? Για σκέψου το λίγο.  Βρε, έτσι και κάνει πως ανακάμπτει η οικονομία, ξέρεις που θα πάνε όλ’ αυτά ? Με το τηλεσκόπιο του Ευγενιδείου θα τα κοιτάς. Εμπορεύματα λοιπόν. Ας πούμε σιτηρά. Χωρίς σιτηρά δεν ζει ο άνθρωπος, σωστά ? Άρα, πάντα θα υπάρχει ζήτηση. Πρόσεξε λοιπόν τι θα κάνεις κι αυτή τη φορά γράφτα όπως στα λέω, μην τυχόν και γίνει πάλι λάθος.
 
Θα πάς σ’ ένα ΑΒ Βασιλόπουλος. Θα πάρεις καμμιά δεκαριά καρότσια να τα σέρνεις πίσω σου και θα φορτώσεις μέσα : -Δύο σακκιά κουκιά ξερά.   – Τρία σακκιά φασόλια μαυρομάτικα. –Δέκα κιλά ρύζι Μπάρμπα Μπεν, για πιλάφι σπυρωτό. –Είκοσι οκάδες αλεύρι Λούλη, να χαρεί κι ο Πίγγης. Επίσης, θα πάρεις τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα, Καμπά. Ζήτα να σου δώσουνε και κάνα βυτίο γάλα πουλιού, έχει ο Βασιλόπουλος. –Τι πουλιού ? -Γλάρου, ξέρω γώ ? Ό,τι να ΄ναι, φαντάζομαι. Αρκεί να είναι πουλίσιο. Ας είναι και κοράκου άσπρου, ας είναι κι αφρικάνικου ομιλούντος και γράφοντος παπαγάλου. –Τι με νοιάζει, σάματις εγώ θα το πιώ ?
 
Όλο αυτό το εμπόρευμα, θα το κουβαλήσεις στο σπίτι σου, θα το κρύψεις σε μέρος δροσερό που ν’ αερίζεται, να μη σου σκουληκιάσει κιόλας και θα περιμένεις να πέσει πείνα μεγάλη. Που θα πέσει οπωσδήποτε, μόλις έρθει το πέμπτο κύμα του Πρήχτερ, που μας τα ‘πρηξε πιά. Νταούλια μας τα ΄κανε. Μόλις πέσει πείνα, τα ξαναλέμε. Δεν σε βλέπω όμως ενθουσιασμένο. –Συμβαίνει κάτι ? Κατάλαβα, δεν σου αρέσει η ιδέα των σιτηρών. Τέλος πάντων, άσε τα σιτηρά, πάμε στο πετρέλαιο. Τζάμπα είναι, αυτή τη στιγμή. -Ξέρεις που θα φτάσει ? Ούτε που διανοείσαι.
 
Πετρέλαιο λοιπόν. Άκου πώς θα γίνει η δουλειά. Τώρα που έρχεται καλοκαίρι και δεν δουλεύουνε τα καλοριφέρ, θα φέρεις ένα βυτίο και θα φορτώσεις ίσαμε δυό τόννους κρυφά, να μην το πάρουν χαμπάρι οι άλλοι ένοικοι. Το φθινόπωρο, που θα έχει φτάσει στο Θεό, θα χρεώσεις την πολυκατοικία με την τότε τιμή. -Σατανικό, έ ? Εάν τώρα θέλεις να κάνεις γερή μπάζα, τότε θα κανονίσεις να κάνεις την ίδια δουλειά σε πολυκατοικίες φίλων σου. Θα τους πεις «ρε παιδιά, μου περισσεύει λίγο πετρελαιάκι, κάνει να το παρκάρω στα καζάνια σας ?». Ναι, θα σου πούν αυτοί, φέρτο, δεν τρέχει τίποτα. Τον Οκτώβρη όμως, που θα θέλουν να γεμίσουν τα καζάνια τους, θα σου πούν να το πάρεις πίσω. Τότε, εσύ θα τους πεις ότι δεν χρειάζεται να το πάρεις πίσω, αλλά τους το πουλάς στην τότε τρέχουσα τιμή. Είναι αδύνατον να σου αρνηθούν. –Τι θα το κάνουν δηλαδή το πετρέλαιό σου, θα το πιούν ? Θα το αγοράσουν, θέλοντας και μη. Έτσι βγαίνουν τα λεφτά, μάγκα μου.
 
Και πάλι όμως δεν σε βλέπω ενθουσιασμένο. Μετοχές δεν θέλεις, σιτηρά δεν θέλεις, πετρέλαιο δεν θέλεις, τί σκατά θέλεις επιτέλους ? –Χρυσό θέλεις ? Εμ, πές το τόση ώρα, χριστιανέ μου, μ΄έχεις και μαλλιάζει η γλώσσα μου, ασκόπως. Χρυσό λοιπόν, όκεϋ. Δεν μιλάμε για συμβόλαια, έτσι ? Τα συμβόλαια άστα για την Αικατερίνη Πελέκη-Βουλγαράκη, δεν είναι για τη μούρη σου. Μιλάμε για χρυσό κανονικό, για λίρες. Άκου πώς γίνεται η δουλειά με τις λίρες :
 
Μην κάνεις κάνα αστείο και πας στην Ελλάδος, θα σου πάρουνε το σκαλπ, όπως του στρατηγού Κάστερ, οι αγριάνθρωποι οι Σιού και οι Τσεγιέν. Θα πας σε Σαράφη. Σαράφη έχει στα Τρίκαλα, τώρα και στο Παρίσι. Έχει και τον Σαράφη του ΠΑΟΚ (άλλη μοσχαροκεφαλή αυτός, τύφλα να ΄χει ο Τερζής), αλλά μην ασχολείσαι με δαύτον, είναι κολλημένος με τη μπάλλα.  Θα πας λοιπόν στα Τρίκαλα στα δυό στενά και θα ζητήσεις από τον Σαράφη να σου δώσει λίρες. Στην αρχή, αυτός θα σου κάνει τον ανήξερο, αλλά πες του ότι πας εκ μέρους μου και θα σ’ εξυπηρετήσει. Έχε το νού σου, όμως. Θέλουν προσοχή οι λίρες, μην είναι κάλπικες. Πρόσεξε πώς έχει το πράγμα με τις λίρες :
 
Έχει παλιές, της Βικτώριας. Όχι της Χαλκίτη ρε, της Βασίλισσας και Αυτοκράτειρας των Ινδιών, λέμε. Αυτές, μέχρι το 1887 παριστάνουν την Βικτώρια με το μαλλί κότσο και δίχως στέμμα. Μετά το 1887 και μέχρι το 1893, πάλι η μούρη της Βικτώριας, αλλά τώρα με στέμμα. Είτε με κότσο είτε με στέμμα, πιο ασχημομούρα γυναίκα απ’ αυτήν, δεν έχει ματαδεί ο ντουνιάς. Φώκια σκέτη, η ρουφιάνα. Τέλος πάντων.
 
Υπάρχουν λίρες μισές, λίρες ολόκληρες, δίλιρα και πεντόλιρα. Τα ριάλια-ριάλια-ριάλια, τα πεντόλιρα , μονόλιρα τσε πούντα. Εμείς ψάχνουμε για μονόλιρα. Λίρες με τη μουτσούνα της Βικτώριας βγαίνανε μέχρι το  1901, δηλαδή 64 χρόνια.  Τον απέθαντο είχε η λάμια. Όταν κάποια στιγμή τα τίναξε, βάλανε πάνω τον Εδουάρδο, άλλο ομορφόπαιδο αυτός. Αυτές οι λίρες κόπηκαν από 1902 μέχρι 1932.
 
Δώσε βάση τώρα : Έχε το νού σου μην τυχόν και σου πουλήσει ο Σαράφης λίρες του 1933 έως 1957. –Γιατί ? Ρωτάς και γιατί ? Γιατί πολύ απλά δεν βγαίνανε ρε τότε λίρες. Ξύπνα, επιτέλους.  Από το 57 και μετά, με την Ελιζαμπέτα, είναι εύκολο να τις ξεχωρίσεις. Είναι όπως αυτές που σου χάρισε κάποτε η νονά σου. Κοίτα μην κάνεις κάνα κόλπο, να τις δαγκάσεις, όπως στα έργα, γιατί μετά σε βλέπω για μασέλα.  
 
Α, ναι έχεις δίκιο, δεν σου είπα το βασικώτερο. Πόσες λίρες να πάρεις. Ε, πάρε πέντε-έξι να σου βρίσκονται.  Να μη μειώνεις και τη ρευστότητά σου, αμαρτία είναι. Τόσον καιρό τη διατηρούσες, εγκρατή μου εσύ.  
Αξιολογήστε το άρθρο 
54 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

07/05 14:10  CANYON
5*...
07/05 14:52  leop
5* κι απο μένα .Απαικτος !
07/05 15:00  ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
5*+5*
χαμογέλασε το χείλι μας
(εγώ να σου πω την αλήθεια ξεκαρδίστηκα)...
07/05 15:10  Manta ray
Όπως πάντα, άπαιχτο κείμενο - μόνο που η απόλαυσή του αυτή τη φορά συνδυάζεται και με τη χαρά της επανεμφάνισης!

Όπως έγραψα και στον μίτο, ευχαριστώ για την ιδιαίτερα κολακευτική αναφορά... Κι άλλοι φίλοι πήραν έγκαιρα χαμπάρι την αλλαγή της βραυπρόθεσμης τάσης και τοποθετήθηκαν δεόντως.

Για πετρέλαιο και λίρες, συμφωνώ και επαυξάνω:):):)
07/05 15:11  freeagle
Καλό, 5Χ5

Απορία: τα άστρα γιατί επανήλθαν μετά τόση συζήτηση/αντιπαράθεση; )
07/05 15:34  panpag
5*
07/05 16:23  Mogadishu
Υπαρχει κι αλλη μια λιρα, Η ΚΑΛΠΙΚΗ ! ΠΟΥ ΤΗ ΘΥΜΗΘΗΚΑ?
πριν 15 μερες ο οικος ανοχης MORGAN STANLEY, εδινε τιμες για τις τραπεζες απο 1,8-11 θεωρωντας τις ακριβες, http://www.euro2day.gr/news/market/123/articles/496631/Article.aspx
σημερα θεωρει το ΧΑΑ 27% φτηνοτερο απο τα υπολοιπα ευρωπαικα...

Το όλο σκηνικό μου θυμίζει την ταινία "Η Κάλπικη Λίρα"...Ο Μίμης Φωτόπουλος σε ρόλο "τυφλού" ζητιάνου που μόλις περάσει απο μπροστά του η καλίπυγος πόρνη αναφωνεί "φρεγάτα μου" και την πείθει να περάσει μια νύχτα μαζί του με αμοιβή μια χρυσή λίρα. Το πρωί η πόρνη ανακαλύπτει οτι η λίρα ήταν - φυσικά - κάλπικη και ο "τυφλός" είχε γίνει καπνός. Πως το λένε...και δαρμένος και βρεγμένος...ε, αλλάξτε τα ρήματα προς το πορνογραφικότερον.
Η παρακολούθηση του λίαν εκπαιδευτικού αυτού φιλμ θα πρέπει να είναι υποχρεωτική για όλους τους επενδυτές. π.χ. με τα έγγραφα ανοίγματος χρηματιστηριακού λογαριασμού, κάθε ξενος επενδυτικος οικος να στέλνει στον πελάτη και ένα DVD με το φιλμ και ο πελάτης να υπογράφει οτι το είδε!
07/05 17:27  shade
Γειά σου Διαμαντή.
Γελάγαμε και πριν έρθεις, αλλά τώρα ξεκαρδιζόμαστε.
07/05 18:13  elenitsa 1
Τι θελεις και μιλας και το ματιαζεις?Καλα δεν πηγαινε πανω και το κρυφοκαμαρωναμε?Καλομαθαμε στα χοντρα κερδη...
07/05 19:10  coldplay
swear δεν φταιω εγω αν εσυ γεννηθηκες βλακας και νομιζεις οτι εισαι εξυπνος...ουτε οι γονεις σου φταινε φυσικα...
και οποτε ειναι να κοκκορευτεις τρως και την μεγαλυτερη σφαλιαρα...νουμερο 1.000.100.321:)
07/05 20:07  Nastybishop
Ένας εναλλακτικός τίτλος για το άρθρο αυτό θα ήταν: "Η εκδίκηση της μαρίδας"!
07/05 20:39  Swearengen
Coldplay,
Πιτσιρικά, για πολλά θα μπορούσε να με κατηγορήσει κανείς, αλλά σίγουρα η βλακεία θα ήταν το τελευταίο. Αλλά, για να το καταλάβεις αυτό εσύ, θε έπρεπε να ισχύει και για σένα το αντίστοιχο, σωστά ? Όπερ δεν συμβαίνει.
Εσύ δεν μας είπες όμως, το βράδυ πώς γυρίζεις σπίτι σου ? Με περιπολικό ή με κλούβα των ΕΚΑΜ ?
Κάτσε εκεί με τα χαρακάκια σου πιτσιρίκο. Κι άλλη φορά, χαϊβάνι, να προσέχεις τί συμβουλές δίνεις στους άλλους. Άντε, που μου 'γινες και γκουρού τώρα. Μπούλη.
07/05 20:39  rizogalidis
Gia piona ta les afta ta varia logia su?

Pion exis gia aharto?

Ke an ine ahartos esena ti se niazi ke toy tin les?
07/05 20:42  rizogalidis
entaksi, katalava
07/05 20:51  Swearengen
Καλαμπαλίκη, απλώς ο συγκεκριμένος αποτελεί χαρακτηριστική περίπτωση. Ακόμη και τώρα, δεν έχει καταλάβει τίποτα.
Tην Κυριακή 3/5, έγραφα σ' αυτό εδώ το blog :
"Είμαστε ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, ανέκαθεν, τώρα και για πάντα. ΚΟΡΥΦΕΣ απάτητες, Έβερεστ, εκατό χιλιάδες μονάδες Ντάου Τζόουνς, δύο χιλιάδες διακόσιες -κι αν- ΓΔ"

ΚΟΡΥΦΗ, τουλάχιστον τοπική. 2.200 μονάδες και αν. Προσωπική εκτίμηση, την Κυριακή 3/5.
Φυσικά, δεν περιμένω από έναν τύπο σαν τον ColdPAY να διαβάζει λιγάκι πιό πίσω από τις γραμμές. Ακόμη και σήμερα, νομίζει ότι το κείμενο είναι κομπασμός. Αλλά ευτυχώς που υπάρχουν ColdPAYδες. Ευτυχώς.
07/05 21:33  coldplay
Swearengen η δυστυχια σου ειναι οτι εισαι ΒΛΑΚΑΣ..και νομιζεις οτι εισαι εξυπνος..
Εισαι ενας παιδακι του καναπε,βουτυροπαιδακι δηλαδη που νομιζω οτι τα ξερει ολα ...
Μικρο δεν το επαιζαν στο σχολειο τα αλλα παιδακια
και τα κοριτσακια το αποφευγαν...
Τωρα για να ανυψωσει την χαμενη του αυτοπεποιθηση προσπαθει να μειωσει αλλους εμενα ,τον Μαρινη τον Καμμενο
Προσεχε μην σκισεις κανενα καλσον κουκλαρα μου:)
07/05 21:37  jijiras
Οτι κομπαζεις,κομπαζεις μην το αρνεισαι.Και σιγουρα το "Δημοσιευση κειμενου",το κλικαρεις με τον μεσαιο,σκεπτομενος "τι εγραψα παλι ο π*ης!"
Αλλα επειδη εισαι διασκεδαστικος ενιοτε,χαλαλι σου.
Ασε που επεσα και με το σκεητ-μπορντ,γλωσσοφαγε...
07/05 21:50  Swearengen
ColdPAY,
Αναγορεύεσαι σε επίσημο ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ του blog. Πρόκειται περί αξιώματος. Είσαι επιτέλους χρήσιμος, σε κάτι περισσότερο, από το να περιέρχεσαι από μίτο σε μίτο και να κλαίγεσαι που το ΧΑΑ δεν πέφτει τόσο όσο θα ήθελες εσύ. Το προφίλ σου είναι γνωστό. ΔΑΡΜΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ της περιόδου 2007-αρχές 2008, αφού τα πούλησες όλα παίρνοντας την ΤΕΡΑΣΤΙΑ χασούρα σου αγκαλίτσα, αποφάσισες -κάπως αργά είναι η αλήθεια- να γίνεις αρκούδα. Η προηγούμενη τραυματική σου εμπειρία από το ΧΑΑ, σε έκανε ΧΕΣΤΗ ολκής. Αγοράζεις δέκα κομμάτια ΜΟΗ και έτσι και γυρίσουν στο -0,00001 τις πουλάς αμέσως πανικόβλητος. Αυτό, που εσύ το ονομάζεις stop-loss (ο Θεός να το κάνει) είναι και η μόνη σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ενασχόληση με τις μετοχές. Και αυτή θα είναι εφεξής. Είσαι πιτσιρικάς και σε καταλαβαίνω. Πότε το τέλειωσες το Λύκειο, το 2006 ? Εγώ το τελείωσα το '84, ColdPAY. Παίζαμε με τους φίλους, ωραία χρόνια. Και τις κοπελιές μας και τις μηχανές μας και απ' όλα. Να σου πω τί ΔΕΝ είχαμε τότε, μικρέ. ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ. Γι αυτό, είχαμε όλον τον χρόνο ν' ασχοληθούμε με τα υπόλοιπα. Να γλεντήσουμε, να γαμήσουμε, να κάνουμε κάθε λογής μαλακίες, να σπουδάσουμε, να διαβάσουμε, να πάμε φαντάροι, να δουλέψουμε από μικροί, να παντρευτούμε, να κάνουμε παιδιά, να πάρουμε σπίτια και γραφεία, αμάξια και μηχανές, να αστικοποιηθούμε τέλος πάντων, Και στο ΤΕΛΟΣ, όταν καθαρίσαμε με όλ' αυτά, ΤΟΤΕ πιά πήραμε και μετοχές. Άρα ΜΑΛΑΚΑ μπέμπη, μη μου λες εμένα για καναπέδες, φλωρέτα. Άντε τώρα, άει από χάμω και θα σε φωνάξω άμα σε χρειαστώ.
Τσίτζιρα είσα γάτα, το ήξερα.
07/05 21:52  coldplay
Λαπα μην ξανασχοληθεις μαζι μου
Βαλε την κρεμουλα προσωπου και για υπνο:)
07/05 22:01  Swearengen
Για να δούμε, θα ξανασχοληθώ μαζί σου ?
Κάτσε να το σκεφτώ λίγο. Λοιπόν, έχω έναν καταπληκτικό ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ. Μπορώ να τον αφήσω ελεύθερο, μπορώ όμως και να τον καρπαζώσω λίγο ακόμη. Τί να κάνω ? Είμαι υπό σκέψιν. Το βρήκα. Θα σε απολύσω, ΜΟΝΟΝ εφόσον μου απαντήσεις στην εξής ερώτηση :
-Τί συνέβη με όλους αυτούς τους γνωστούς σου, που τους απέτρεπες ν' αγοράσουν ΕΤΕ, ακόμη και στα εννιά-δέκα ευρώ ?
α) Σου έκαναν αγωγή για διαφυγόντα κέρδη
β) Σου έκοψαν την καλημέρα
γ) Ψάχνουν να σε βρούν κι έτσι και σε πετύχουν θα σε λειώσουν στο ξύλο.
δ) Δεν έχεις ιδέα τί συνέβη με όλους αυτούς, διότι έκτοτε υποχρεώθηκες ν' αλλάξεις κατοικία. Πήγες σε άλλο νομό.
07/05 22:05  Usοund
Στο 'χω ξαναπεί, συνέταιρε. Είσαι ανελέητος. Μη δεις χαζό, να τον αποβλακώσεις! Δεν είναι σωστό...
07/05 22:07  coldplay
USOUND φτυσε τα μπουτια σου...
07/05 22:07  Swearengen
Ζηλεύεις, συνέταιρε ή μου φαίνεται ?

Θες να σου τον δανείσω για λίγο ?

Μη μου τον σπάσεις όμως, εγώ τον βρήκα πρώτος.
Δικός μου είναι.
07/05 22:12  Usοund
Να τα φτύσω. Θα μου τα στεγνώσεις; Να πάρεις και λίγα υγρά ένεκα αφυδάτωσης.
07/05 22:19  Swearengen
Ορίστε, μου τον έδιωξες,πάνω που είχα αρχίσει την προθέρμανση.

-Τί κατάλαβες τώρα ?
07/05 22:22  Usοund
Δεν ήξερα πως έχω τόσο βαρύ χέρι!
07/05 22:26  kikou04
Εξαιρετικό 5000 πεντάστερα ...

μπράβο παιδιά ... Συνεχίστε.
07/05 22:30  Usοund
Εσύ τώρα τί θες, ρε Θοδωρή; Ψόφησε αυτός! Κοράκι είσαι;ουχαχα!
07/05 22:34  Swearengen
Καλώς τονε, τον Κikou.
-Πως να συνεχίσουμε, δηλαδή ? Αφού έφυγε ο άλλος.
-Τί να κάνουμε τώρα ? Να βαράμε καρπαζιές στον αέρα ? -Ή μεταξύ μας ?
07/05 22:35  kikou04
Το blog σας εκτός Capital υπάρχει ή το καταργήσατε?
Δεν μπορώ με τίποτα να μπω, εδώ και πολύ καιρό. Μόλις προσπαθώ να μπω, μου ''πέφτει'' ο Firefox ... ούτε στο δικό σας μπορώ να μπω, ούτε στο blog του Donald Duck.
07/05 22:38  Usοund
Μήπως σου πέφτει εξ άλλης αιτίας; Λόγω δέους, φερ' ειπείν;
07/05 22:41  Swearengen
Κανονικά δουλεύει βρε το άλλο blog. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείς να μπεις. Αυτή είναι η διεύθυνση :
http://alibaba-swear-us.blogspot.com/
07/05 22:41  freeagle
Καλησπέρες ... ο ρουφιάνος λέει 20 ... που είναι ο Donald Duck ρε συ kikou;;; για δώσε url
07/05 22:43  Bluesman
μπες με εξπλορερ ή κρομ κικου...

χαλαρωστε λιγο ρε μαγκες...
07/05 22:44  Yannis K.
αδικεις τον εαυτο σου.
καληνυχτα.
07/05 22:44  freeagle
Έλα ρε συ σουερ ... αφού έβαλες αυτούς τους Μοσχοβίτες τις ντουλάπες τις δίφυλλες να το φυλάνε όλο και κάποιος θα την πλήρωνε ...
07/05 22:46  Goofy
με φωναξε κανεις?
καλημερα στην παρεα
07/05 22:48  freeagle
Ρε μπλουζ θα μας τρελανεις ... κρομ; ΚΡΟΜ;;; αυτό δεν ειν’ «φυλλομετρητής» είναι ο θεός του Κόναν του βάρβαρου
07/05 22:49  kikou04
http://donaldduck-goofy.blogspot.com/
Εγώ δεν μπορώ να μπώ ... θα δοκιμάσω με explorer
07/05 22:51  kikou04
Εγώ σε αυτά τα δύο blog δεν μπορώ να μπω ΔΥΣΤΥΧΩΣ ... ούτε και με explorer.
07/05 22:52  Bluesman
αετε, πεταει ο κρομανιον... το συνιστω ανεπιφυλακτα για ταχυτατο σερφινγκ...

http://www.google.com/chrome
07/05 22:54  leop
Θοδωρή με ΙΕ (8) δεν υπάρχει πρόβλημα πρόσβασης και στα 2 blogs που ανέφερες.
07/05 22:54  Bluesman
κικου, αν εχεις βιστα ψαξε μηπως ειναι αποκλεισμενα ολα τα μπλογκσποτ, σε εξπι αν ειναι αποκλεισμενα απο καποιο φαιργουολ...
07/05 22:55  freeagle
... άσε έχω δοκιμάσει τα πάντα δε γίνετε τίποτα ...
07/05 22:56  freeagle
…γίνεται ... συγνώμη Usound …
07/05 22:56  lk
εισαι φοβερος,συνεχισε εμεις σε παρακολουθουμε ανελλιπως
07/05 22:58  Usοund
Συγχωρεμένος για το "συγνώμη".
07/05 23:01  kikou04
Ευχαριστώ blues ... τα κατάφερα
07/05 23:03  rizogalidis
A na mpravo na diavazoyme ke kamia Mpampiniotia na goystaroyme!
07/05 23:08  Goofy
Καλησπερα στην παρεα παλι

δεν εχω γραψει κατι καινουριο
ισχυουν τα χθεσινα και προχθεσινα

Αλι Αλι Αλι και τρισαλι σ’αυτους που δεν κατοχυρωσαν κερδη ψες-προψες και δε σορταραν δεικτες

Donald

Σχετικά με το blog

Λίγα λόγια για εμένα
www.mantri.gr
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι