ALI BABA
Swear λέμε
1031 αναγνώστες
Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2009
21:55

Με κατακλυσμό μηνυμάτων, με ρωτούν : "-Αρχηγέ, γιατί χάθηκες από τα blogs ? -Συμβαίνει κάτι ? -Σ' ενόχλησε κανείς ? -Θες να τον πλακώσουμε στο ξύλο ?"

Όχι παιδιά, καθήστε καλά. Ήρεμα. Κανείς δεν με ενόχλησε, όλα μια χαρά. Απλώς, εάν ξέρατε τον όγκο εργασίας και υποχρεώσεων που έχω ν΄αντιμετωπίσω μες το πρώτο τρίμηνο 2009, θα απορούσατε και που προλαβαίνω να γράψω έστω και ένα σχόλιο. Επίσης, για κάποιους που με ρωτούν εάν έχω άλλο blog. Kαι πάλι όχι. Δεν έχω κανένα άλλο blοg. Είμαι εκ φύσεως μονομπλογκικός. Εγώ το συμβόλαιό μου με το Capital το τιμώ.

Τέλος πάντων, ο Swear βρήκε τώρα είκοσι λεπτά ελεύθερα και έτσι, μετά από βδομάδες ολόκληρες (που σ' εσας φάνηκαν αιώνες) σπάει τη σιωπή του, σ' ένα άρθρο -όχι φωτιά, αλλά -ποταμό. Μιλάει έξω απ' τα δόντια, για πρόσωπα και καταστάσεις, προκαλεί και προβληματίζει, συγκινεί και συνεγείρει, ως συνήθως δηλαδή. Διότι, όπως μου είπε στο τηλέφωνο κι ο φίλος μου ο Bluesman "γνώρισα πολύ κόσμο στο forum και στα blogs, αλλά κανέναν τόσο μεγαλοφυή και καλλιεργημένο όσο εσύ, ρε καργιόλη". Αυτόν τον τελευταίο χαρακτηρισμό, θα μπορούσε ίσως και να τον αποφύγει, αλλά δεν πειράζει. Δεν παρεξηγώ εύκολα εγώ.

Eν τω μεταξύ, δεν ξέρω εάν είδατε τί έγινε προχτές στου Σπάρτη. Μπήκα μέσα και άφησα ένα (αριθμός ) σχόλιο. Ε, το τί επακολούθησε, δεν λέγεται. Σαράντα έξι (αριθμός : 46) σχόλια, νέο Σπάρτειο ρεκόρ σχολίων. -Σαράντα έξι (αριθμός : 46) σχόλια ? Για πρώτη φορά στην ιστορία του νέου σπάρτειου blog(spot) ? Αντί των συνηθισμένων πέντε, άειντε έξι, βία επτά (χλιαρών-χαμομηλένιων) σχολίων ? «-Και πώς εξηγείται αυτή η ραγδαία έξαρση συμμετοχής, σ’ ένα μέχρι σήμερα ψόφιο blog ?», ρωτά τώρα ένας αφελής. Μα είναι απλό αγαπητέ :

-Swearengen. Μία και μόνη λέξη, που όμως τα λέει όλα. Αρκεί να γράψει ένα (αριθμός 1) σχόλιο ο Swear και αμέσως ξεκινά το πάρτυ. Γίνεται της πουτάνας, ένας πραγματικός χαμός, λαϊκό προσκύνημα. Ανεβαίνει η διάθεση, ανάβει η κουβέντα, όλοι πιά θέλουν να γράψουν, να κοινωνήσουν σ’ αυτό το γλέντι, απ’ αυτά που μόνο ο Swear ξέρει να διοργανώνει. Γι αυτό καίγεται ο Σπαρτιάτης. Γι αυτό μου κάνει επιμνημόσυνες δεήσεις σε κάθε αρθράκι του. Γι αυτό κουβάλησε Ινδιάνους Μάγους από το Περού, να κάνουν λιτανείες μπας και ξαναγράψω μια λέξη στο blogάκι του. Επειδή ΞΕΡΕΙ ότι «Νο Swear-No Party». Εδώ φίλε, έφτασε σε σημείο να με συγκαταλέγει μεταξύ των γκουρούδων –ποιόν ? εμένα που το ΧΑΑ αποτελεί μόλις το 1% των ενδιαφερόντων/δραστηριοτήτων μου. Δηλαδή, να το μάθουν και οι πραγματικοί γκουρούδες, να λυσσάξουν για την αδικία που τους έγινε. Τέλος πάντων. Να με τιμήσει ήθελε ο άνθρωπος, μην τον πάρω κι από τα μούτρα.

Το θέμα είναι ότι ο Swear κάμφθηκε -προς στιγμήν- από τις συγκινητικές –πλην απρόσφορες- προσπάθειες ενός μεσόκοπου ψαρομάλλη να αυξήσει την επισκεψιμότητα του ασήμαντου blog του και είπε να βάλει ένα χεράκι. Στο κάτω-κάτω, σιγά τον κόπο που μου έκανε, να γράψω στο αριστερό γόνατο ένα σχολιάκι λίγων γραμμών, για να βοηθήσω τον ανήμπορο, μπας και μαζέψει πέντε-δέκα νοματαίους παραπάνω στο blogάκι του. Φυσικά, ακόμη κι εγώ εξεπλάγην από την μαζικότητα και ορμητικότητα της συμμετοχής και τη δυναμική των σχολίων, αμέσως μετά την παράθεση του σχολίου μου. Το παθαίνω συχνά αυτό, δηλ. να εκπλήσσω τον ίδιο μου τον εαυτό. Οπότε δεν εκπλήσσομαι. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι εξαιτίας αυτού του πρόχειρου σύντομου σχολίου μου, εξαναγκάσθηκε στη συνέχεια ο Σπάρτης να κλεισθεί στο σπίτι του, επί ένα ολόκληρο τριήμερο, γράφοντας πυρετωδώς ένα ολόκληρο άρθρο (συμπαθητικούλι, αλλά οπωσδήποτε όχι φωτιά), αφιερωμένο σε μένα. Αν το ήξερα ότι θα τον χώσω μέσα  ΠΣΚ, δεν θα έκανα κανένα σχόλιο. Αμαρτία είναι, μεγάλος άνθρωπος να ζορίζεται για πάρτη μου. Ντροπή μου, λοιπόν. Άσε που άλλο άρθρο είχε προαναγγείλει και άλλο δημοσίευσε τελικά. Τέλος πάντων. Να με τιμήσει ήθελε ο άνθρωπος, μην τον πάρω κι από τα μούτρα.

Ομολογώ ότι ήταν αναμενόμενο. Μόλις έγραψα το σχόλιό μου, λες και χτύπησε συναγερμός στο διαδίκτυο : «-Ρε σεις, ο Swear έχει παραθέσει σχόλιο στου Σπάρτη ! Όλοι στοι Σπάρτη. Γιούργια !» «-Στου Σπάρτη ? -Ποιός διάβολος είναι πάλι αυτός ο Σπάρτης ?» «-Ο Σπάρτης ρε μαλάκα, αυτός που γράφει για στιγκαδερές με άσπρα κολάν, μουσάτους μποντυμπίλντερς και για τους μπουφέδες της ΕΤΕ !» «Α, ναι, κατάλαβα, λες αυτόν που τα ‘χει χάσει. -Μα τι δουλειά έχει αυτός με το χρηματιστήριο ?» «-Τώρα πια, καμμία δουλειά. Είχε όμως κάποτε διακόσια κομμάτια Βασιλόπουλο, τα είχε πάρει είκοσι, τα πούλησε σαράντα ευρώ κι από τότε λάλησε και γράφει για τον Τζέσουπ και τον Πριτς». «-Σύμφωνοι, αλλά ο Swear, τι δουλειά έχει - πρώτο όνομα αυτός- να γράφει σε μαγαζιά β΄ διαλογής ? Μπας και ξέπεσε και του λόγου του?» «-Όχι ρε βόϊδι, δεν ξεπέφτει ο Βασιλιάς, αλλά να, δεν καταλαβαίνεις ? Θα τον παρακάλεσε ο άλλος και δέχτηκε ο Άρχοντας να βοηθήσει την κατάσταση. Ίσως και να είναι «αρπαχτή», τι να σου πω, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, τίποτε δεν αποκλείεται».

Όχι φίλοι, σας διαβεβαιώ ότι δεν είναι «αρπαχτή». Ούτως ή άλλως, ο τιμοκατάλογος των συγγραφικών μου δικαιωμάτων θα έπεφτε πολύ «αλμυρός» για κάποιον σαν τον Σπάρτη : 79 ευρώ για κάθε λέξη (+ ΦΠΑ), 5 ευρώ για τελείες, κόμματα, ερωτηματικά (+ ΦΠΑ) και 314 ευρώ (+ ΦΠΑ), ως μπόνους αποδοτικότητας για κάθε παράγραφο άνω των 12 σειρών, ε, δεν είναι και λεφτά που διαθέτει ο καθένας. Ψυχικό έκανα, εις μνήμην της βάβως μου, που ‘χω και τ’ όνομά της, Θεός σχωρέστην, σκληρή κομμουνίστρια, μέχρι και τον Ζαχαριάδη είχε τρομάξει μια φορά, εάν όχι και τον Τζουγκασβίλι (του Βησσαρίωνος, himself). Και νομίζω ότι βοήθησα τα μέγιστα. Όπως θα προσέξατε, μούγκα ξαφνικά ο Σπαρτιάτης για την επισκεψιμότητά του, από την ώρα που έγραψα εγώ. Και τι να πεί δηλαδή ? Ότι είχε μέχρι τώρα 300 unique visitors (όπως κοκορευότανε) και ξαφνικά –μόλις εμφανίστηκα- οι 300 γινήκανε 3.624 ??? Ότι αίφνης το blogακι του απέκτησε ζωή ? Ότι αυτοί οι 3.624 unique visitors (χώρια οι 17 munique βιζιτούδες) συνωστίζονται να διαβάσουν τον Swear, όπως το σμάρι των μελισσών χυμάει στα άνθη-φυτά ? -Τί να πούμε τί, τί να μολογήσουμε ?

Όλα κι όλα. Τον σταυρό μπορεί να τον θυμάμαι μόνον όταν βλαστημάω, σε εκκλησία μπορεί να μην μπαίνω διότι αγριεύονται πολύ και τα εικονίσματα μόλις μ’ αντικρύσουν, παπά όταν δώ πιάνω τ’ απαυτά μου, αλλά σε θέματα φιλανθρωπίας είμαι τύπος και υπογραμμός. Τις προάλλες έσκασα δύο ευρώ σ’ έναν τύπο που παρίστανε τον κούτσαβλο (Συγγρού και Φραντζή γωνία, να έχετε το νού σας), μια άλλη φορά είχα δώσει είκοσι λεπτά σ’ έναν Ιρακινό που μου λέρωσε τα φανάρια με το πατσαβούρι του και τώρα, ορίστε που έγραψα και σχόλιο στου Σπάρτη. Άντε γιαγιάκα, στην έσωσα την ψυχούλα σου, κι ας είχες πετσοκόψει κάμποσους λαιμούς με το κονσερβοκούτι. Τώρα, στην απορία κάποιου φίλου «-γιατί όμως ξήλωσες τον Σπάρτη από τα προτεινόμενα ?», η απάντηση είναι διότι σταμάτησε να μου πληρώνει το ενοίκιο για τη θέση (25 ευρώ το μήνα +ΦΠΑ) κι εμένα –ως γνωστόν- ψυχή μου παίρνεις, ευρώ ΔΕΝ μου παίρνεις.

Για αγορές : Θα προσέξατε ότι ο Σπάρτης Αμπαλέ (όπως λέμε Ζοέλ Επαλέ), ΔΕΝ μιλάει για αγορές. Μάλιστα, ένας βλάκας πρόσφατα μου έγραψε «Swear, ρε συ ο Σπάρτης δεν γράφει για μετοχές, δεν είναι καιρός ακόμη λέει». "ΒΛΑΚΑ" –του απάντησα- "όταν θα γράψει ο Σπάρτης ότι είναι πλέον ΩΡΑ για αγορές, τότε θα είναι η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΩΡΑ για αγορές. Άρα, πανηλίθιε, θα είναι η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ώρα για ΠΩΛΗΣΕΙΣ. Θα είναι η εποχή που θα σου φορτώσει τα διακόσια κομμάτια Βασιλόπουλο που έχει ήδη επαναγοράσει, κομμάτι-κομμάτι και με ρέγουλα" (έχει αδυναμία στον Βασιλόπουλο ο Σπάρτης, από κει ψωνίζει άλλωστε, όχι του του πουλιού το γάλα, αλλά κάτι ρέγγες και σαλάμια που τρώει για βραδυνό και μετά ρεύεται σαν ιπποπόταμος του Ζαμβέζη). Τώρα έχει φορτώσει ξανά διακόσια κομμάτια, συν την εκπτωτική κάρτα ΑΒ και φυσικά συμμετέχει σε όλες τις κληρώσεις, μπας και κερδίσει εκείνο το σαπάκι το Smart, που χαρίζουνε στον υπερτυχερό. Μωρέ τέτοιο χρέπι, ούτε χάρισμα.

«-Τι μας λες ρε Swear ? Θα μας τρελλάνεις ? Κι αυτά τα 75 τούβλα που έχουν γίνει 80, μούφα είναι ?» -Μούφα δεν θα πει τίποτε. Βρε, άμα είχε 80 τούβλα ο Σπάρτης, δεν θα πήγαινε με ταξάκι στη βόλτα του, ν’ ακούει Πριτς στο ράδιο και να στρώνει κεφάλα από το ντουμάνι που είχε προηγουμένως αφήσει στο χώρο το τσιγαριλίκι του ταρίφα. Ούτε θα πήγαινε χριστουγεννιάτικες διακοπές στη Δρέσδη. Τι να δει κανείς στη Δρέσδη ? Τις φαρμακοβιομηχανίες ? Ξυπνάτε μάγκες. Βερολίνο θα πήγαινε και θα τονε γύριζε στην πόλη λιμουζίνα εξάπορτη, με Χαίντελ για μουσικό υπόβαθρο. Όχι Δρέσδες και Πριτς και ταρίφες και μαύρα. Αυτές όμως είναι λεπτομέρειες που μόνο εγώ μπορώ να πιάσω και για αυτό δεν παρεξηγώ κανέναν. Μην ανησυχείτε.

Για διάβασμα : Εντάξει, έχετε όλοι καταλάβει ότι ο Σπάρτης διαβάζει μέχρι «TV Zάππινγκ», κι αυτό με βαριά καρδιά. Αγοράζει και καμμιά «Καθημερινή», κρατάει από μέσα τα dvd και πετάει την υπόλοιπη στα σκουπίδια. Όταν μάλιστα δεν τον βλέπει ο περιπτεράς, βουτάει μόνο τα dvd και γλιτώνει και τη δαπάνη για την παλιοφυλλάδα. Τα παραχώνει στο παντελόνι του και απομακρύνεται σφυρίζοντας. Κάποιες γριές σταυροκοπιούνται, παρατηρώντας επίμονα την τετραγωνισμένη περιοχή του καβάλου ενός ψηλού γκριζομάλλη, που απομακρύνεται από το περίπτερο, με ύφος ύποπτο. Μάλλον περνάνε το Dvd για κάποιου νέου είδους βηματοδότη, ειδικού για τα γεννητικά όργανα. Βλέπει τον Σπάρτη η γριά και σκέφτεται «κοτσονάτος ο μπάρμπας, με μηχανική υποβοήθηση 4Χ4 και πνευματική ανάρτηση, ότι πρέπει για την κλάση μου». Ναι γριά, κάνε όνειρα. Dvd είναι μωρή μπάμπω και κλεμμένο μάλιστα, ξύπνα ! Τώρα, και ο περιπτεράς κάτι έχει υποψιαστεί ότι γίνεται με τις «Καθημερινές» και έχει βάλει δόκανα για αλεπούδες, μπας και τον τσακώσει τον αλαφροχέρη. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που ο Σπάρτης πλέον σηκώνει τις εφημερίδες προσεκτικά με ένα κλαδί, ψάχνοντας ανάμεσά τους για την «Καθημερινή». Δε ρισκάρει τα δάχτυλά του και καλά κάνει. Ο περιπτεράς βρίσκει συνεχώς κομμένα κλαδιά ανάμεσα στις σιαγόνες του δόκανου και έχει αρχίσει να διερωτάται εάν τελικά τις «Καθημερινές» τις σουφρώνει αυτό το πεύκο, δίπλα στο περίπτερο. Και κάθε μέρα του ρίχνει βαλβολίνες στη ρίζα, μπας και ξεραθεί.

Για μουσική : Δεν ξέρω εάν το «ΤV Zάππινγκ» μοιράζει Cd με Πριτς. Ίσως και να μην μοιράζει, οπότε υποθέτω ότι κάποιος που ενδιαφέρεται για Πριτς, θα πρέπει να τον κατεβάσει από το internet (αυτό είναι παράνομο, να το ξέρετε). Το θέμα δεν είναι πώς βρίσκεις Πριτς, αλλά τι είδους άνθρωποι ακούνε Πριτς. Μουσικόφιλους δεν θα τους πεις. Γνώστες δεν θα τους πεις. Ταρίφες στη Δρέσδη που φουμάρουνε μπάφους, μπορείς να τους πεις. Μικρομετόχους ΑΒΚ, μπορείς να τους πεις. Άμουσους θα τους πεις οπωσδήποτε.

Ερώτηση : Καλά, για σήμερα δεν είχε προαναγγείλει ο Σπάρτης το άρθρο-φωτιά για τις αγορές ? Κάθε βδομάδα προαναγγέλλει άρθρο φωτιά και κάθε βδομάδα το άρθρο παθαίνει αυτανάφλεξη πριν δημοσιευτεί. Μα τι διάβολο, άρθρα είναι αυτά ή τα σπίρτα του κοριτσακιού του Άντερσεν, που το βρήκανε κόκκαλο από υποθερμία, σαν φαντάρο της Βέρμαχτ στη στέππα όξω από το Στάλινγκραντ ? Και τώρα που είπα Στάλινγκραντ, θυμήθηκα το ιστορικό σοβιετικό άρμα Τ-34. Πόσο ανώτερο ήταν των γερμαναράδικων. Ποιά τεχνολογία ? Βρε, στη μάχη πάνω φαίνεται η τεχνολογία. Όχι στο ηλεκτρικό τασάκι της άχρηστης Bmw. Τα έτρεμαν οι Γερμαναράδες τα Τ-34. Συντριπτική η υπεροχή τους, διέλυσαν μια για πάντα το μύθο της αξιοπιστίας των ουννικών μηχανών. Από τη γραμμή παραγωγής απευθείας στη μάχη, δίχως καν σκοπευτικά. Στην κυκλωτική επέλαση του Κόκκινου Στρατού, ισοπέδωναν το σύμπαν στο διάβα τους. Ναι, ναι, ναι, ήταν τότε που οι γερμανοί κέρδισαν τον Β’ ΠΠ, για όποιον δεν ξέρει ιστορία. Τον κέρδισαν. Με την όπισθεν, ολοταχώς. Όσοι γλίτωσαν, δηλαδή σχεδόν κανείς. Πάει ολόκληρη η έκτη στρατιά του Πάουλους. Κανείς δεν έμεινε. Τουλάχιστον ο Βουλγαροκτόνος άφηνε κι έναν μονόφθαλμο να οδηγεί τους τυφλούς. Αυτοί οι Ρούσσοι, τίποτε, κανένα έλεος. Και μετά στη Νυρεμβέργη, αυτούς έτρεμαν οι εγκληματίες, τους Ρώσσους δικαστές. Μόνον αυτούς. Τους Αμερικάνους τους περιφρονούσαν, τους Εγγλέζους απλώς τους σέβονταν, τους Ρώσσους όμως ? Ρίγη δέους διαπερνούσαν τη ραχοκοκοκαλιά τους όταν τους έβλεπαν να μπαίνουν στην αίθουσα. Ανάμικτα συναισθήματα απόλυτης υποταγής και τρόμου. Ήξεραν, γι αυτό.

Σπάρτη ! E, Σπάρτη ! Σπάρτη, λέμε ! Σε προκαλώ σε ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ, να δούμε πόσο αξίζεις. Εδώ, στα Capitalblogs. Εγώ κι εσύ, οι δυό μας, με ένα νέο blog ο καθένας, με μηδενισμένο το κοντέρ. Μίνι-μαραθώνιος δέκα (10) άρθρων, σε περίοδο ενός μηνός. Γράφω πρώτος, ακολουθείς και πάει λέγοντας, εναλλάξ. Στο τέλος του μήνα, μετράμε επισκεψιμότητες. 300 unique εσύ, 20.000 εγώ. Ή ίσως 100.000 εγώ. Δέκα λεύγες πίσω, θα σ' αφήσω. Σπάρτη ! E, Σπάρτη ! Σπάρτη, λέμε ! Έλα μου. Βάλτα με τον καλύτερο, αν θες να καταξιωθείς. Μη φοβάσαι. Κανείς δεν θα πει τίποτε όταν θα χάσεις. Στο κάτω-κάτω, με εμένα θα τα 'χεις βάλει, όχι με κάναν τυχάρπαστο.

Σπάρτη, λέμε.

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
5 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

25/01 22:04  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Χε, χε, πολλά τα ενδιαφέροντα σημεία κρατώ το όνομα της μαμμης: Αδαμαντία.

Ενόμισα ότι ωφείλετο εις την εμήν παράθεσιν συνδέσμου, αλλά τώρα βλέπω ότι μπορεί να ήτο το ιδικόν σας σχόλιον. Ίσως δια΄τι όχι, αν και η ταρίφα σας είανι ολίγον υψηλή. Εκατομύρια πρέπει να έχετε βγάλει.

Αν και, ξεύρετε τι ψιθυρίζεται. Όχι, όχι δεν νομίζουν πλέον ότι ο σπαρτης είναι ο Καλοχαιρέτας...
25/01 22:07  Usοund
Κάτσε καλά γιατί θα μπω στο παιχνίδι και θα βγεις δεύτερος.
25/01 22:14  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Παιζεται, ενεκα που οι Κυρίες, παραδόξως, έχουν αδυναμία εις τον Ου. Αλλά νομίζω οτι ο Σουεάρ έχει απήχησιν εις αμφότερα τα φύλα.
25/01 22:15  mc
Πωπω, πάλι για ban πάμε...
25/01 22:15  elenitsa 1
Να στησουμε κι ενα στοιχημα,αν θα σηκωσει ο Λακεδαιμων το γαντι που του πεταξες?Δυο μερες διχως τζογο,κατι θα ειναι κι αυτο.Αυριο,επιστροφη στο ΧΑΑ.
25/01 22:15  Usοund
Ε, όχι και "παραδόξως"!
25/01 22:17  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Ε, πως Δρ, παραδόξως, παραδόξως.

Δεν πάμε πλεον δια βαν ανιψιέ. Πάμε δι' αποκαθήλωσιν και μετανάστευσιν. αλλά θα τα κεφθώ αυτά εν καιρώ, δε θέλω να πάρω αποφάσεις εν θερμώ.
25/01 22:19  mc
Εν θερμώ όμως βγαίνουν οι μεγάλες αποδόσεις. Πιο εύκολη η Μύκονος παρά η Φινλανδία.
25/01 22:20  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Χε, χε, ορθώς, αλλά αμα ευρίσκεσαι εντος της σάουνας...
25/01 22:20  mc
Εξομολόγηση: Παραλίγο να γράψω "ποιο εύκολη". Τι κακό είναι αυτό;;;
25/01 22:20  Usοund
Εθίγην σφόδρα. Διό και αναμείνατε επίθεσιν.
25/01 22:21  elenitsa 1
Μα,αγαπητε Θρας,τυχαιον ητο το προσωνυμιον,το αποδοθεν εις τον Ου,παρα του συνεταιρου του?Μπαρκουλης των μπλογκς!Ενθυμεισθε την ατακα:Κοριτσια,ο Μπαρκουλης?
25/01 22:22  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Καλά βρε δρ, κι εσείς καλός είσθε απλώς το παράδοξον είναι ότι τας υβρίζετε και σας ακολουθούν τυφλώς. Ενώ ο Σουεάρ, είναι κυριλεότερος (τουτέστιν, πιο κυριλέ).
25/01 22:22  Usοund
Εδέχθητε την πρώτην προειδοποιητικήν βολήν. Παραδίδεσθε?
25/01 22:23  mc
Το ότι τις βρίζει και ακολουθούν δεν είναι παράδοξο μπάρμπα. Το έχω προσομοιώσει.
25/01 22:26  Usοund
Δεν υβρίζω. Διατηρώ τας αποστάσεις.
25/01 22:26  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Να παραδοθώ? Μα δεν είμαι θήλυ! Αλλού πρέπει να πείτε:

http://www.youtube.com/watch?v=QeK5LQu_zvI

25/01 22:26  Swearengen
Διερωτώμαι από πού στα κομμάτια έμαθε αυτός ο Σπάρτης ότι διακρατώ (sic) ΟΛΘ. Πουθενά δεν το έχω πεί, πλην του mc, αυτόν ωστόσο τον εμπιστεύομαι τυφλά.
Μυστήριο...
25/01 22:27  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Να εξομολογηθώ κάτι? Δια τους λιμένας, κάτι έχει πα΄ρει κι έμένα το αυτί μου...
25/01 22:30  Usοund
Και μένα και μένα!
25/01 22:30  Swearengen
Α, μα αυτό που μου λέτε είναι σοβαρό ! Κάποιος κρυφοκοιτάζει αποθετήριο και μετοχολόγια.

Εκτός...εκτός πιά κι αν με πρόδωσε αυτός ο mc. Τώρα που τον παρατηρώ καλύτερα, ύποπτη φυσιογνωμία μου φαίνεται. Φτού σου ρε ! Σε είχα και για φίλο ! Φίδι, ε φίδι.
25/01 22:31  elenitsa 1
Διαβαζει που σε λενε "νερουλα",ξερει απο εσενα τον ιδιο ποιες μετοχες γουσταρεις,λεει και την π@π@ρια του και πεφτει μεσα.Δυσκολο ειναι?
25/01 22:31  Usοund
Ο mc μου τόπε!...
25/01 22:33  Swearengen
Ευτυχώς που βρέθηκε και η φωνή της λογικής, γνωστή και ως "Λουκρητία" και πήγε η καρδιά μου στην θέση της. Εμ, πες έτσι βρε Elenitsa1 και γω νόμισα ότι με κάρφωσε κάποιος ! Ουφ, ηρέμησα τώρα.
25/01 22:34  Nantia42
Χρειαζόταν όλος αυτός ο ποταμός ?
Δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση : ο swear είναι ότι πιο HOT στο capital ! ( το χω ξαναγράψει )
25/01 22:34  elenitsa 1
Ειχες τρομαξει?Εδω η καλη παρηγορητρια,λοιπον.
25/01 22:35  mc
Επιτέλους swearengen, λογικός άνθρωπος είσαι! Πώς στην ευχή, βγάζεις το συμπέρασμα ότι μπορεί να είμαι ΕΓΏ ο καταδότης; Επειδή ΕΤΥΧΕ να το ακούσει ο θείος μου και ΕΤΥΧΕ επίσης να το γνωρίζει ο συνάδελφος μου;
Άντε το πολύ-πολύ να πει και η Εύη ότι ήξερε. Άντε και το μισό capital...
Αποχωρώ από τον διάλογο!
25/01 22:38  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Συγγνώμην αλλά εάν εν΄νοειτε hot υπο την έννοιαν του "καυτός", τ΄τοτε προδίδετε ότι δεν είσθε πιπίνα. Διότι είναι γνωστον ΠΟίΟΝ θεωρούν αι πιπίναι καυτόν..

Σουέαρ, αποκλείεται. Ο ανιψιός είναι τάφος. Όπως και εν τω ιστολογίω του, λίγα λόγια - και συνήθως δε βγάζεις και νόημα :).

25/01 22:40  Nantia42
Αγαπητε Θρας ,
Ok ! Και τι εγινε ?
25/01 22:41  mc
Ω φιλόκαλε Θείε, σας ευχαριστώ! Όχι για το "τάφος" αλλά διότι πράγματι κι εγώ εκτιμώ ότι ΕΜΕΝΑ θεωρούν τον πιο HOT, αν και ακατανόητο. (όχι ακατανόητο το ότι με θεωρούν hot, αλλά το ότι είμαι ακατανόητος).

http://www.youtube.com/watch?v=m_ZyoNlIses&feature=related
25/01 22:42  Swearengen
Όχι, τελικά δεν είναι ο ανηψιός. Επιβεβαιώθηκε. Μάλλον εμένα θα μου ξέφυγε κάτι και το τσίμπησε ο άλλος, ο πονηρός.

Για ΕΛΛ όμως, δεν έγραψε τίποτε. Άλλο μυστήριο πάλι τούτο...
25/01 22:42  ameletitos
swear σορρι που θα στο πω αλλα εσύ πας να κλεψεις εκκλησία. Ακου μονομαχια! Ο καψερός ο γερο-σπαρτης του πήρε ενα ολοκληρο ΣΚ για να σου απαντήσει:

Και το μυαλό σου είναι θολό
Και το λιμάνι πιο λειψό
Σας εθολώσαν τα λεφτά
Γεια σου sweareng…εεε Φανφάρα φαφλατά

Τυφλα να χει ο Σουρης δηλαδη. Και υστερα εκανε διαλλειμα 4 ωρες γιατι είχε υπερθερμανθει ο τευτονικός εγκεφαλος (και ξερεις αυτά τα τευτονικα τα μηχανηματα δεν θελουν και πολυ να βαρεσουν μπιελα).

ακου μονομαχία λεει στα καπιταλμπλογκς. Δεν πας να κλεψεις κανα γλυφιτζουρι ρε απο κανά πενταχρονο ή να παιξεις μονο στο μπασκετ με κουτσο; Πιο δυσκολο θα ναι.
25/01 22:42  Usοund
Ε, δεν έγινε και τίποτε εάν λαμβάνετε τα φάρμακα δια τας εξάψεις, Νάντια!
25/01 22:42  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Τίποτε, προφανως αναμείνατε επίθεσιν υπό του ανιψιού. Εχουμε μοιράσει τας θήλεις ως περιοχάς ευθύνης και δράσεως. Εγώ τας πιπίνας, αυτός τας τέως πιπίνας... :D
25/01 22:45  Nantia42
Τον mc δεν τον ειχα στο μυαλο μου τοτε που τογραψα .
25/01 22:46  mc
Άργησε να δώσει σήμα ο OBV;
25/01 22:46  Usοund
Ναι, γιατί κι αν τον είχες?
25/01 22:46  elenitsa 1
Ωστε ΥΜΑΣ θεωρουν αι πιπιναι καυτον,αγαπητε Θρασ?Θερμομετρο να βαλετε ταχεως!
25/01 22:47  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Ναντια, αγαπητή μου, έχω ακούσει τα καλλίτερα δι'υμάς, αλλά δυστυχώς η καρδιά μου και το κορμί μου είναι δοσμένον εις άλλην. Εις άλλας δηλαδή τώρα που το σκέπτομαι. Οπότε είτε θα πρέπει να αναμέινετε να αδειάσει θέσις, είτε να βολευθειτε μετά του ανιψιού. Καλός είναι κι αυτός, αίμα μου - εάν δηλαδή σας αρ΄΄εσουν τα 'μοβόρικα... ;-)
25/01 22:47  Hi Five
Εκτακτο
swear
διαβασε την προσκληση που σας κανω
κρατηστε νωρις θεση θα πεσουν οι server του capital!
25/01 22:48  Nantia42
Με μπερδεψατε αγαπητε !
Το αυτονοητο εγραψα !
25/01 22:50  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Ελενίτσα, θα σας προσκαλούσα, όλως ιδιατέρως εις την διακεκαυμένην ζώνην Καλοχαιρέτου, αλλά είσθε γυνάικα φίλου μου, δε χάνω τον καιρό μου... :D
25/01 22:52  Swearengen
Ρε Αμελέτητε, γιατί του κόβεις τα ποδάρια πριν καν αρχίσει ο αγώνας ? Δηλαδή, ο άλλος δεν έχει δικαίωμα στο όνειρο ? Σου θυμίζω την Εθνική στο Euro. Την έκανε τη ζημιά ή όχι ? Την έκανε.
25/01 22:53  elenitsa 1
Τωρα επαθα μια κριση ταυτοτητας.Ποιου φιλου?
25/01 22:54  Swearengen
Πού είναι βρε Hi η πρόσκληση ?
25/01 22:55  Usοund
Την έκανε σε σένα αλλά την βλέπει μόνος του!
25/01 22:55  Hi Five
25/01 23:00  Hi Five
Την είδες την πρόσκληση?
25/01 23:01  Swearengen
Hi, είδα προαναγγελία πρόσκλησης. Την πρόσκληση ακόμη την περιμένω.

Σχετικά με το blog

Λίγα λόγια για εμένα
www.mantri.gr
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι