ALI BABA
Λευκός Ιππότης Ιβανόης
2721 αναγνώστες
Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2008
16:08
Αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί από σας ζηλεύετε, επειδή –όσο κι αν χτυπιέστε κάτω- είμαι μακράν ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ο ΑΡΙΣΤΟΣ, ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ, ο ΤΕΛΕΙΟΣ, από πάσης απόψεως, διανοητικής και σωματικής, ένα θαύμα της φύσεως που ούτε κι εγώ ο ίδιος μπορώ να το εξηγήσω. Βέβαια, κανείς σας δεν έχει σκεφτεί σε πόσες θυσίες και δοκιμασίες υποβάλλομαι καθημερινά, ώστε να διατηρούμαι σε αυτήν την ιδανική κατάσταση. Ύπνος μόλις μία (1) ώρα το εικοσιτετράωρο και αυτός με το ένα μάτι ανοικτό. Καθημερινή έγερση στις 04.00 ακριβώς πλην Κυριακής, στις 04.05 ακριβώς. Πρωινή γυμναστική, αποτελούμενη από 3.000 κοιλιακούς, 1000 push-ups, 500 έλξεις στο μονόζυγο –με το ένα χέρι, εναλλάξ-, προπόνηση με τη Σπάθη (όχι την Τίνα άσχετοι τσοντόβιοι, σπάθη αγώνων Sabre), ασκήσεις υπερβατικού διαλογισμού με  αιώρηση πενήντα εκατοστών από το έδαφος, προπόνηση τάϊ τσι τσουάν και αϊκίντο, σκοποβολή με ραβδωτό τυφέκιο Steyr-Mannlicher επί κινητών στόχων, ολυμπιακό τόξο, μεσαιωνική βαλλίστρα και αρχαιοελληνική σφενδόνη πελταστή. Ακολουθεί λουτρό με κρυονικά κατεψυγμένο νερό και μετά πρωϊνό, αποτελούμενο από αυθεντικό μέλανα ζωμό, με εντόσθια χοίρου, αίμα και οίνο, καθώς  και σαλάτα Vichyssoise (συμβολικά, ως υπόμνηση της αιώνιας απόλυτης υποταγής των κοντοπίθαρων βατραχοφάγων πιθηκοειδών Γάλλων στο uber alles Γερμανικό Έθνος). Εν συνεχεία, σκληρή μελέτη :  Από τον «Υπεράνθρωπο» του Νίτσε, το «Tractatus Logico»του Βιτγκενστάϊν,  τα  πρακτικά της δίκης της Νυρεμβέργης, της δίκης των Ρόζενμπεργκ και της «Δίκης της Δευτέρας» με τον Κυριάκο ΘωμαΪδη, ανάλυση της συνθήκης των Βερσαλλιών, του σχεδίου Γιάνγκκαι της σκοπιμότητας του ‘Άνσλους, μέχρι πολιτικές και αθλητικές εφημερίδες, Studio111 και Μousitsoμαγειρέματα.
 
Ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που γνωρίζει από το ποιός και πότε κατέκτησε πρώτος το όρος Έρεβος στην Ανταρκτική, πού έγραφε τακτικά ο Πουανκαρέ, ποιός δολοφόνησε τον Ζαν Ζορές, πώς τελείωσε η δυναστεία των Αψβούργων, πόσα χρόνια έκανε ο Πλανκ να συλλάβει τη θεωρία των κβάντα, αν ο αρμοστής Στεργιάδης ήταν προδότης (αλα Βισύ, το πιάσατε το υπονοούμενο, έτσι γαλλοτραφείς ?), πόσες μονάδες έπεφτε η GE  στις 12.13 ακριβώς της Μαύρης Πέμπτης του ‘29, γιατί απέτυχε το σχέδιο Χούβερ, πώς το ’31 η Γερμανία ορθοπόδησε πρώτη παγκοσμίως από την παγκόσμια ύφεση (ναι,ναι,ναι,ναι, ΠΡΩΤΗ και παρά τις τεράστιες πολεμικές αποζημιώσεις), μέχρι και αν η Ξεκωλέν Ρουαγιάλ είναι φανατική οπαδός της μακροβιοτικής δίαιτας, ποιος παίζει δεξί μπακ στην Πόλι Εχίδο (αν δεν την ξέρετε ΟΥΤΕ αυτήν, ΟΞΩ!) , αν η γελάδα η Μέρκελ έχει κάνει προσθετική στήθους,   πότε το έκανε για πρώτη φορά η Καλομοίρα,  αν ο Μπεγνής τα είχε με τον Τσαλίκη, αν ο Γιωργάκης Παπανδρέου χτύπησε πράγματι με το ποδήλατο ή μήπως τον έκανε σακί στο ξύλο η γυναίκα του,  γιατί η Βάσια Λόη πλακώθηκε άσχημα με τη Λαίδη-Ντι και αν η Τζένη Τζιβεριώτη τα έχει με τον Σέρο Μύρτα. Είμαι μέσα στο μυαλό ΟΛΩΝ σας,  μία αυθεντική ΙΔΙΟΦΥΪΑ, με IQ όσο το πραγματικό έλλειμμα της ΕΤΕ, αυτό που δεν πρόκειται να σας αποκαλύψουν ποτέ, πρόβατα. Ένας διαστημικός ΥΠΕΡΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, με τρισεκατομμύρια νευρώνες και άπειρους διαύλους επικοινωνίας, με δυνατότητα, να εξελίσσει διαρκώς τα πρωτόκολλα των σημάτων του,  δίχως περιορισμό στις ταχύτητες μετάδοσης.
 
Όπως μου είπε και ο σκύλος μου ο Μπούμπης, το αγαπημένο μου λαμπραντόρ και τεχνικός αναλυτής   παγκοσμίου βεληνεκούς (ακόμη και το κατοικίδιό μου είναι ένα θαύμα της φύσης) «οι επιθετικές ρευστοποιήσεις θα συνεχιστούν για κάποιο χρονικό διάστημα, με απώτερο σκοπό την πλήρη ψυχική εξάντληση και εκβιασμό των ανίσχυρων και τελική κατάληξη τη δημιουργία πυθμένα». Και εγώ του απάντησα ότι όσο εσείς οι πιτσιρικάδες του φόρουμ συνεχίζετε να τα βάζετε με τα θηρία, τόσο θα σας παίρνουν τα σώβρακα. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε, τόσο καλύτερα για σας. Το μέλλον σας δυσοίωνο. Οι εντός είστε ήδη ζωντανοί-νεκροί. Έχετε τελειώσει και απλώς δεν το ξέρετε. Οι εκτός θα παραμείνετε εκτός, περιμένοντας  ένα σήμα αγορών που δεν θα έρθει ποτέ. Πάει και τελείωσε, πάρτε το όλοι επιτέλους χαμπάρι.  Game over, αντίο ζωή, τετέλεσται, φινίτο λα μούζικα, hasta la vista, χους εις χουν και πνεύμα εις Πνεύμα απελεύσει, πώς το λένε ?  
 
Όπως με ρώτησε και η Ευγενία Μανωλίδου στο τηλεπαιχνίδι  η «Στιγμή της Αλήθειας» : «-Υπάρχει στον κόσμο πιο έξυπνος άνθρωπος από εσένα ?» κι εγώ, μόνο και μόνο για να τσεκάρω τη αξιοπιστία του μηχανήματος, απάντησα επίτηδες «-Ναι, ναι,ναι,ναι, υπάρχει!» και τότε τα έχασα όλα (αξιόπιστο το μηχάνημα τελικά), αλλά δε με νοιάζει, διότι τα τούβλα μου φτάνουν πλέον για να αγοράσω το 10% της ΕΤΕ και απλώς περιμένω λίγο καιρό, μέχρι με το ΙΔΙΟ κασέρι να πάρω το 90% της ΕΤΕ, το πιάσατε, έτσι αλάνια ? Επιθετική εξαγορά με το δικό μου σατανικό τρόπο, κι άσε μετά τον Αράπογλου  να ψάχνει να βρει Λευκό Ιππότη, για να τον σώσει. Ας φέρει και τον Ιβανόη με τον Βασιλιά Αρθούρο και όλους τους ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης.  Ας φέρει και τον Ιππότη της Ασφάλτου, το γνωστό μπουχέσα Ντέϊβιντ Χέϊσσελχοφ.  Από μένα πάντως δε γλιτώνει ποτέ.
 
Ή τις προάλλες, όταν με επισκέφτηκε ο Αναστασόπουλος του ΟΛΠ, για να τον συμβουλέψω πρώτον σχετικά με την πορεία του Οργανισμού και δεύτερον πού να βάλει το γιγάντιο Πάντα που μάλλον θα του φέρει δώρο σε λίγες μέρες ο Πρόεδρος της Κίνας και  μου είπε «-Κανονικά ΕΣΥ θα έπρεπε να υπογράψεις τη σύμβαση για λογαριασμό της Κίνας, ως Ηγέτης της» κι εγώ του απάντησα «-Δε μ’ ενδιαφέρουν τα αξιώματα. Αν ήθελα, θα ήμουν Πρωθυπουργός -μά τι λέω?- Πλανητάρχης θα ήμουν, αλλά δε θέλω να καταλήξω όπως ο Μπουγάς. Όσο για το γιγάντιο Πάντα, αν δεν έχεις χώρο στο σπίτι, πούλα το σε κάνα ζωολογικό κήπο. Και έχε το νού σου, μη σου τσουρνέψει το στυλό ο Χου Ζιντάο, κατά την υπογραφή της σύμβασης. Φοβού τους κομμουνιστές και Πάντα φέροντας»
 
Μήνυμα χωρίς χρέωση, προς Nouriel Roubini : -@ Ρουμπινέ, άστο καλύτερα αγόρι μου. Απλά δεν το ΄χεις. Είσαι άσχετος, άμπαλος, επικίνδυνος   και ανάξιος μαθητής μου. Άλλα σου είπα εγώ κατ’ ιδίαν, άλλα κατάλαβες εσύ, πιθήκι, «dr Doom» της συμφοράς και καθηγητάκο της φάπας.  Κιρίζια όλοι. Μόνο εγώ , πάντα εγώ. Έτσι απλά.
Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

13/11 16:39  gerodimos
Καλησπέρα και εγώ ο άσχετος πήγα και αγόρασα ΛΑΒΙ για σήμερα. Που είσαι ρε Ποπάυ, τέρας της φύσης να μας κατευθύνεις;
13/11 16:55  gerodimos
Ουπςςς λάθος, άκυρο το Ποπάυς γράψε
Λευκός Ιππότης Ιβανόης.
13/11 17:43  mousitsa
Κρυοπαιχτη εκλεισαν τους λογαριασμους μου,δεν φαινεται τιποτα .
13/11 17:46  gerodimos
Πιους λογαριασμούς σου κλείσαν ρε μουσίτσα;
13/11 17:49  mousitsa
@Γεοροδιμε δεν μπορω να γραψω στο φορουμ και το μπλοκ μου χωρις να το πειραξω οσοι γραφουν δεν φαινεται τιποτα.Ακομα και τα δικα μου.
13/11 17:51  gerodimos
Κάνε αποσύνδεση και ξανά σύνδεση του λογαριασμού σου.
13/11 17:52  mousitsa
Το εχω κανει,τα ιδια.
13/11 17:55  gerodimos
Στο μπλοκ θα πατάς τα νεώτερα σχόλια, όχι τελευταία σελίδα.
13/11 17:56  mousitsa
Και επειδη εχω δεν το γουσταρω το γιαουρτι και το ξυνογαλα τα ξαναλεμε:-)
13/11 18:13  ΚΥΠΡΙνΟΣ
Γυρίστε στις δουλειές σας, ΔΟΥΛΕΨΤΕ , παράξτε , βγάλτε χρήμα με ΙΔΡΩΤΑ πραγματικό και αφήστε τις αγορές για τα γατόνια. Τι ασχολείστε τσάμπα ? Πηγαίντε για κανά γαμησάκι κιόλας και αφήστε τις αγορές πια.

Απλά ΔΕΝ το έχετε. Είστε γεννημένα ΠΡΟΒΑΤΑ."

Και αφού το ξέρατε ότι είστε πρόβατα,τουλάχιστον δεν φροντίσατε να γεννηθείτε ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ πρόβατα,γιατί ναι ναι ναι,ακόμη και τα πρόβατα που εκτρέφει αυτό το τέλειο έθνος είναι εξυπνότερα από εσάς.Το μυαλό ενός ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ προβάτου ισοδυναμεί με τα μυαλά είκοσι (αριθμός 20) κοντοπίθαρων,λιγδιάρηδων,μελαμψών Μεσόγειων. Ειδικά για την Ελλάδα η αναλογία είναι , ένα (αριθμός 1) ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ πρόβατο /2 =Μεσόγειοι Χ 2. Ναι ναι ναι μισό ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ πρόβατο =40 τεμπελχανάδες ελληνάρες.
13/11 18:29  ΚΟΥΚΟΣ Δ
ΚΥΠΡΙΝΟΣ...να τολμησω μια ερωτηση??...εγω αν και Ελληνας εχω επισκεφθει πολλες φορες στην Γερμανια...στον κουβα μαζι με τους αλλους η εχω καμια ελπιδα...στην καταταξη...
13/11 18:35  Manta ray
Καταπληκτικό! Φίλε Υπεράνθρωπε (αλά Nietzche), όλα καλά αλλά ο σκύλος διαβάζει το eZmarket και μετά έρχεται και σου τη βγαίνει μάγκας!
13/11 18:41  Swearengen
ΔΕΝ διαβάζει το eZmarket.
Αυτός ΕΙΝΑI το eZmarket. Αυτοπροσώπως.
13/11 18:47  Manta ray
Έτσι εξηγείται! Κι εγώ που νόμιζα ότι αυτός ο ezmarket θα ήταν κανας ξάδερφος του Ρουμπίνη και είχε τόσο καλή πληροφόρηση!:):) Δράττομαι της ευκαιρίας να τον ρωτήσω, πότε βλέπει να επέρχεται αυτή η "τελική κατάληξη", και αν το πει θα δει τι χουβαρντάς άνθρωπος είμαι, τσουβάλια θα του έρχονται οι σκυλοτροφές (όχι τίποτε μπανάλ, μόνο από αυτές με ελάφι και φασιανούς:):):)
13/11 18:55  Swearengen
Τρέχα γύρευε ! Είναι μυστικοπαθής, δεν ανοίγεται εύκολα. Πάντως, έχει υποσχεθεί πως θα δώσει -πρώτος αυτός- σήμα αγοράς. Όμως, στη θέση σου, δεν θα περίμενα. Είναι μεγάλος μόύργος, ύπουλος και μονοφαγάς.
13/11 19:03  Manta ray
Φτου... κι εγώ που νόμιζα ότι τα λαμπραντόρ είναι ευγενικά... Τέλος, πάντων, μνήσθητί μου Μπούμπη...:):):)
13/11 19:05  Nantia42
Θαυμα της φυσης, τελειε , καλυτερε, αριστε , υπερτατε, αλλα βαζω στοιχημα οχι ωραιοτερε ,

1.και λιγοστος ο υπνος και πρωινο της πλακας !
δε σε βλεπω καλα , καθολου δε σε βλεπω ! χαχαχαχαχα!

2. το μπουμπη, να τον προσεχεις !

3. η ρουαγιαλ : ξε...ν , η μερκελ γελαδα ...
μήπως , λεω μηπως εισαι λιγο ... πολυ λιγο... μισογυνης ?

αντε , καλα κερδη !

13/11 19:12  Swearengen
Νantia42, γνωστή και σαν "Χασουρέν Ρουαγιάλ",
1. Το στοίχημα το έχεις χάσει ήδη. Αχίλλειον το κάλλος (με δύο λάμδα, ουδέτερο)
2. Ο ύπνος υπεραρκεί. Εδώ κοιμόταν μια ώρα τη μέρα ο κοντοπίθαρος Κορσικανός από το Αιάκειο, εγώ το θηρίο δεν θ' αντέξω ?
3. Ο Μπούμπης είναι σε καλά χέρια.
4. Έτσι τον λέμε τώρα τον εκλεκτικό ?
13/11 19:32  mousitsa
Μπούμπη εγω λεω το αμορε μου.Εσυ ποιον εννοεις;;
13/11 19:38  Swearengen
ΑΝ διάβασες το κείμενο και ΔΕΝ κατάλαβες ΠΟΙΟΣ είναι ο Μπούμπης, ΟΞΩ από το ΧΑΑ, αύριο, με το άνοιγμα (ίσως να έχει και λίγο συνωστισμό εκείνη την ώρα...)
13/11 19:39  mousitsa
Χιουμορ κανω swear:-)
13/11 19:43  Swearengen
Ομοίως (εκτός από τον αυριανό συνωστισμό...)
13/11 19:45  mousitsa
:-)
13/11 19:49  mousitsa
Το δειπνο πετυχε! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΟΛΟΙ!:-)
Το βρηκα αλλου γιατι το καπιταλ καιει καρβουνο!Συμφωνεί το Dubai με τα σχέδια Βγενόπουλου
18:02 - 13 Νοέμβριος 2008
Τα σχέδια που εξετάζει να υλοποιήσει παρουσίασε ο επικεφαλής του ομίλου Marfin Α. Βγενόπουλος, στα πλαίσια διοικητικού συμβουλίου στο οποίο παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Dubai Investment Group, αλλά και ο S. Ba΄ alawy. Τα στελέχη της Dubai ήταν θετικοί στους σχεδιασμούς του Βγενόπουλου.

reporter.gr
13/11 19:53  Κλεάνθης
swear... ΑΠΟΛΑΥΣΗ!

(Σχετικά με τα τρις νευρώνων έχω ερώτημα για τις χολινεργικές συνάψεις και τις απαιτούμενες ποσότητες ακετυλοχολινεστεράσης αλλά ξέρω... έξω απ' το ΧΑΑ)
13/11 19:54  Κλεάνθης
Διόρθωση: οξω!
13/11 20:03  Swearengen
Απ' ότι βλέπω, τον δρόμο τον ξέρεις και μόνος σου Κλεάνθη :)
13/11 20:05  Κλεάνθης
:)
13/11 20:13  mousitsa
:-)
13/11 20:13  mousitsa
:-)
13/11 20:16  Hi Five
κάτσε να δει πάλι το Θηρίο ότι το προβοκάρεις και θα σε αρχίσει στις ΦΑΠΕΣ...εμένα ακόμα πονάει ο σβέρκος μου.
13/11 20:18  Swearengen
Γιατί, ο Μπάφφετ είμαι ?
13/11 20:22  Hi Five
Πάντως το χαρτοφυλάκιο μου...εκτός τις σημερινές αγορές και κάτι άλλα ψιλά στο εξωτερικό το έστειλα προς έγκριση στο Θηρίο...να μη σας πω τι μου έγραψε πριν καν του το στείλω...
13/11 20:29  Swearengen
"-όξω" ??????????
13/11 20:53  lemon.
Μήπως είστε ο Μίλων Φιρίκης; αν όχι μάλλον κάτι 'πάθατε' αγαπητέ swear...
δεν δώσατε τπτ και περιμένετε την 'άνοιξη' με την ελπίδα να έρθει, γι'αυτό κι ο κούκος ο διπλός;
Πάντως σας βγάζω το καπέλο... είστε ικανός να κρατήσετε το καπιταλμπλογκ, μόνος, στις στιβαρές σας πλάτες,,, τι! Μίλων... Άτλαντας, ¨Ατλαντας...
13/11 21:01  Swearengen
Καλώς τον Λεμόνη, τον παιχταρά μου ! Σας χάσαμε φίλτατε !
O Dow παλεύει σκληρά. Να ουρλιάξω ή όχι ακόμη ?
Όπως και να 'χει, Twist & Shout, για τον επανεμφανισθέντα Λεμόνη !
www.youtube.com/watch?v=JfHfa1n-kZM&feature=related
(η εκτέλεση από το Λίβερπουλ)
13/11 21:03  haros
ο γιουσαουνης,που χαθηκε????
13/11 21:04  Swearengen
Τον φάγαν οι γκόμενες, τρομάρα του...
13/11 21:06  haros
καλα,καταλαβα,παλι στο ΚΑΠΗ της γειτονιας του κανει καμακι...
13/11 21:08  Swearengen
Και όχι μόνο αυτό, αλλά έχει καθηλώσει και την Elenitsa1, που υπομονετικά προσμένει την άφιξή του, αλλά εις μάτην...
13/11 21:13  haros
.τιποτα,τιποτα,η εμπνευση εχει στερεψει απο την γειτονια,χρειαζομαστε ολοι μια γερη ανοδικη αντιδραση για να συνελθουμε..που ειναι τα ευφυολογηματα,που ειναι τα εξυπνα σχολια,που ειναι ο βαγκνερ,που ειναι ο πουτσινι????
13/11 21:14  elenitsa 1
Σιγα μην περιμενω τον usound για να μπω στη συζητηση!Μ'εφαγε η αλητεια σημερα,μολις μαζευτηκα.Παλι με κουσκουσευετε βρε απαιχτοι?
13/11 21:17  haros
δεν φταιει κανεις ελενη,εγω φταιω,που χτες σου εφτιαχνα image...(ψηλη καστανη αισθησιακη καστανομαλλα ετων 29),ο γιουσαουνης σε συκοφαντουσε αισχρα,αυτον να περιλαβεις(οταν μαζευτει απο τις ασωτιες του..)
13/11 21:19  elenitsa 1
Χαρε,νεο παιδι ειναι,ας χαρει τη ζωη του!Στο μεταξυ,παρε να'χεις να σου περασει το στερητικο που εξεδηλωσες:
www.youtube.com/watch?v=R5o6sOklUF8
13/11 21:24  Swearengen
Χεχε! Για πλάκα σας έχω όλες. Για πρωϊνό. Σας ξετρυπώνω με μισό μου σχόλιο, ούτε καν ένα ολόκληρο. Και χωρίς καν να χρειάζεται να είμαι gentleman. Ο Swear δεν χρειάστηκε ποτέ να να είναι gentleman. Το αρρενωπό του παρουσιαστικό, το αστραφτερό του βλέμμα, αλήτικο και συνάμα βελούδινο, που παραπέμπει ευθέως σε Mπράντο στο "Λιμάνι της Αγωνίας", το παράστημά του, οι μπρουτάλ, πριμιτίφ τρόποι του, τραβούν τα θηλυκά όπως το θυμάρι τη μέλισσα. Κι ας τις πληγώνω...
13/11 21:30  Swearengen
Ώπα ρε γυναίκα, μη βαράς !
Μια παπαριά έγραψα κι εγώ, να γελάσουμε λίγο !
13/11 21:31  lemon.
Έχασα τη φόρμα μου, έκανα και κοιλίτσα, δεν παίζω μπάλα τελευταία...ξέφυγα κι από τα ΧΑΑοτικά παιχνίδια... πότε-πότε σου ρίχνω καμιά ματιά έτσι για να έχω ομαλή απεξάρτηση!
αλλά πλάκα έχει! σε μνημόσυνο σ'άφησα ... σε κηδεία σε βρίσκω (χους ην και εις χουν απελεύσει...)
Άντε, ούρλιαξε τώρα, πράσινος ο αμερικάνος...

Σεν-σεν, τι θα γίνει θα κάνουμε κανα εικονογραφημένο;
13/11 21:33  elenitsa 1
Καπως ετσι δηλαδη,swear?
www.youtube.com/watch?v=1_nmxt4Ege0
13/11 21:33  haros
κυρια swear,αν βλεπετε την οθονη του υπολογιστη,στειλτε μου email στο harosprodotis.com..θα σας στειλω πληρη αναφορα για τις πομπες του μπερμπαντη...
13/11 21:34  haros
lemon,ειναι αυτο που λενε..<καλα,εσυ εφυγες νωρις>
Σελίδα 1 από 3Νεότερα σχόλια »Τελευταία σελίδα

Σχετικά με το blog

Λίγα λόγια για εμένα
www.mantri.gr
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι