ALI BABA
Γκουρούδες της Συμφοράς (Άρθρο-Φωτιά Νο2)
1929 αναγνώστες
Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2008
13:10
ΓΚΟΥΡΟΥΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ-Γκουρου-Γκουρου-Γκουρου-γκουρούδεςςςςςςςςς !!!!

 

Δεν άκουσα. –Πώς είπατε ? -Ορίστε ? -Συγγνώμη Γκουρούδες μου, πώς είστε ? 

Μα τι ρωτάω τώρα ? Kαι το μαμήσι έπεφτε right through. Μελανός έγινε πια ο σβέρκος σας από τις συνεχόμενες φάπες. «Χωρίς σάλιο Νο274».Για την ακρίβεια, όχι απλά χωρίς σάλιο, αλλά αυτή τη φορά χωρίς σάλιο ΚΑΙ με άμμο. Το πιάσατε το υπονοούμενο, έτσι μάγκες ?

 

Ο ΘΕΟΣ είναι και πάλι εδώ, για το μάθημά σας, αθώες κορασίδες μου. Βάλτε τις ποδίτσες σας, πιάστε τα μαλλάκια  σας ΚΟΤΣΟ (όπως δηλαδή σας πιάνουνε συνεχώς και σας τους ιδιους) και καθήστε στα θρανία σας, ν’ ακούσετε με ευλάβεια ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ. Τον ΕΝΑΝ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ, τον ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ, την ΙΔΙΟΦΥΪΑ. Και μην ακούσω φασαρία στην τάξη, γιατί θα σας πλακώσω όλες στα χαστούκια, όπως ο Παπαγιαννόπουλος και ο Τσαγανέας, στο «Ξύλο βγήκε απ’ τον Παράδεισο». 

 
Σας τα φουσκώσανε πάλι τα χρηματιστήρια, ενόψει αμερικανικών εκλογών κι αμέσως εσείς πανίβλακες τσιμπήσατε και ορμήσατε με τα μούτρα στις αγορές. Και πανηγυρίζατε κι από πάνω, με βλακείες του τύπου «τελικά ήταν σχηματισμός V» και «ήταν σχηματισμός W». Να σας πω λοιπόν εγώ τί σχηματισμός ήταν : οΙο. Τέτοιος ήταν. Τα βλέπετε τα μπαλάκια εκατέρωθεν ? Δείτε τώρα ανάμεσά τους και το μεσαίο, ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ. -Το πιάσατε, έτσι ? Κρατήστε το καλά, να μη σας φύγει. ΑΥΤΟΣ ήταν ο σχηματισμός, πρόβατα και θα το καταλάβετε, τώρα που θα βελάξετε, βλέποντας τα χαρτοφυλάκιά σας να γίνονται χαρτοπολτός. Σας βλέπω μέχρι τις Απόκριες να πετάτε τις μετοχές σας ο ένας στον άλλον, σε μορφή σερπαντίνας-κομφετί. Ο άλλος ο πονηρός δεν κοιτάει λέει πιά τα P/E, κοιτάει μόνο τα P/BV.  Να δω τι θα κάνεις βρε ηλίθιε όταν δεις τα P/BV στο 0,0000001. Mα δεν καταλάβατε βρε βλάκες, ότι με μαυρούκο Πρόεδρο των μπατιρισμένων ΗΠΑ, αυτή την αντίδραση θα είχαν οι αγορές ? Ποιός Ομπάμα ? Αυτός κάνει μόνο για να παίζει τρομπόνι σε καμμιά μπάντα τσάρλεστον της Νέας Ορλεάνης. Μόνο με ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ Πρόεδρο θα μπορούσαν να σηκώσουν κεφάλι οι γιάνκηδες.
 
Και θα ρωτήσει κάποιος : -Μα είναι ποτέ δυνατόν, ΓΕΡΜΑΝΟΣ Πρόεδρος των ΗΠΑ ? –Γιατί, ο Κενυάτης δεν σας πείραξε και σας πείραξε ο Γερμανός ? Ναι,ναι,ναι,ναι, Γερμαναράς Πρόεδρος και μάλιστα ΞΑΝΑΜΜΕΝΟΣ, μπας και σηκώσει κεφάλι η δόλια η οικονομία τους και πάρει επιτέλους μπρος η αυτοκινητοβιομηχανία του Ντητρόϊτ. Όχι δηλαδή ότι πρόκειται ποτέ να παράξουν τα τεχνολογικά θαύματα της βαριάς Γερμανικής βιομηχανίας, αλλά τουλάχιστον ν’ αφήσουν τους υπολογιστές και το trading και να πιάσουν κάνα κατσαβίδι, ΜΗΠΩΣ και καταφέρουν να εξασφαλίσουν ένα έξτρα πιάτο φαϊ, εκτός από αυτό που θα τους μοιράζουν σε λίγο στο συσσίτιο. –«Συσσίτιο ?», θα ρωτήσει πάλι κάποιος αφελής. Ναι,ναι,ναι,ναι, όπως τ’ ακούτε, ΣΥΣΣΙΤΙΟ με κουπόνια θα μοιράζουν σε λίγο στ’ Αμερικανάκια, μπας και βγάλουν το χειμώνα που έρχεται. Όλ’ αυτά βέβαια θα άλλαζαν εάν είχαν ψηφίσει για Πρόεδρό τους κάποιο γνήσιο τέκνο της Γερμανικής Φυλής. Μια φορά το έκαναν και είδαν άσπρη μέρα, ψηφίζοντας οι Καλιφορνέζοι για Κυβερνήτη τους το Τευτονικό Κτήνος Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, γνωστό σε πολλούς και ως «Κόναν ο Βάρβαρος». Χαρακτηριστικό δείγμα φυλετικής υπεροχής, με σωματοδομή συνδυασμό μπετατζή/χειριστή κομπρεσέρ και Λαρς Ρίντελ, του μεγαλύτερου θηρίου που γέννησε ποτέ η φύση, μαζί με ΕΜΕΝΑ. Και φυσικά, με IQ που προσεγγίζει  το άριστο, δηλαδή άνω του 150. Σε μεγάλη βέβαια απόσταση από το ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΙQ 300 (μοναδικό και ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ φαινόμενο στον πλανήτη, ένα ΘΑΥΜΑ του σύμπαντος θα έλεγε κανείς), αλλά και πάλι πολύ πάνω των Ομπάμα/Μακέην και λοιπών χαζοαμερικάνων βλαχαδερών.   
 
Κιρίζια ΟΛΟΙ σας. Σας διαβάζω στο φόρουμ και κοντεύω πιά να πάθω ρήξη σπληνός από τα γέλια. Αυτό πια έπαψε να είναι διασκέδαση, είναι πλέον βλάβη της υγείας μου. Αν συνεχίσετε έτσι, με βλέπω σύντομα στο νοσοκομείο, όπου θα πρέπει να κάνουν ειδική παραγγελία κρεβάτι, ώστε να με χωράει. Κοντοπίθαροι Γκουρούδες της συμφοράς, Κίκουδες, Ζαχμουραίοι, Χαρούληδες, Xαϊφαϊβηδες, Νάστηδες, Swearηδες και άλλοι πολλοί. Σας ξεβράκωσα ΟΛΟΥΣ. Σας ξεφτίλισα ΟΛΟΥΣ. Είμαι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ. Ο ΑΡΙΣΤΟΣ. Και σας το λέω ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ, κι ας χτυπίεστε κάτω όσο θέλετε από τη λύσσα σας. Ο ένας, ο Κικου, γνωστός και ως Γκουρού των Κεκρόπων και των Αλκατέλων, είπε «Όσοι σκέφτονται πόσα χρήματα είναι διατεθειμένοι να χάσουν στις επενδύσεις τους, αυτοί και μόνο αυτοί, στο τέλος έχουν σοβαρές πιθανότητες να βγουν πολλαπλά κερδισμένοι». Καλά. Ρούφα πρώτα ΕΣΥ το αβγουλάκι σου και μετά βλέπουμε και για τους υπόλοιπους. Ο άλλος πανηγύριζε για τη ΦΡΙΓΟ, πάρτην κάτω κι αυτήν. Βρε πιτσιρικάδες, πότε επιτέλους θα βάλετε μυαλό ? ΑΣΧΕΤΟΙ και άμπαλοι. Σας έχω ΟΛΟΥΣ για πλάκα. Είμαι η ΚΟΡΥΦΗ, παραδεχτείτε το. Είστε ΛΙΓΟΙ σαν μυαλά. Είστε χαμένοι από χέρι. Ιδίως στην μεγάλη κεφαλαιοποίηση, ΔΕΝ μπορείτε να τα βάζετε με εγκεφάλους σαν ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ. Θα σας πάρω τα σώβρακα και δεν θα το πάρετε και χαμπάρι. Ο άλλος ο Nasty, γνωστός και από την πιτσιρικαρία της ΕΥΠΡΟ –φράση-σήμα κατατεθέν που πρώτος εγώ καθιέρωσα- ακόμη ο δόλιος αγοράζει ΜΟΗ. Η απόλυτη μηχανή καταστροφής χρήματος. Ο άλλος ο Xαϊ-Φάϊβ, αναρωτιέται ακόμη αν η ΔΕΗ είναι λέει για ΤΑΝ ή ΠΟΥΤΑΝ. Να σου πω εγώ τι είναι : ΚΑΡΑΦΟΥΣΚΑΝ. Ένα ευρώ θα πάει κι εσένα το «διαμάντι» σου, ναι,ναι,ναι,ναι, ένα (1) ευρώ, τιμή-στόχο που ΠΡΩΤΟΣ εγώ έδωσα σε όλη την Ελλάδα. Αμ, ο άλλος, ο Swear, γνωστός και ως ο γκουρού των λιμανιών ή αλλιώς ο γκουρού με τα 30 nicknames, ακόμη παλεύει ο δύστυχος να κάνει μουαγιέν στα λιμάνια του. Από τα 40 ευρώ κάνει μουαγιέν. Κοντεύει πιά ν’ αγοράσει όλο το Θερμαϊκό και όλο τον Αργοσαρωνικό, από το πολύ μουαγιέν. Τώρα έχει φτάσει μέχρι τη Θάσο και τον Πόρο. Σε λίγο θ’ αγοράσει και τις Σπέτσες με τη Σπετσοπούλα. Και ο Usound, γνωστός σε πολλούς και ως Χαλβαδόφυλλος, δώστου και φορτώνει, με λεφτά της μονόπολυ φυσικά και αυτός. Ξυπνάτε πρόβατα και γίνετε επιτέλους άνθρωποι. Μέχρι κι ο τρελλο-Μαρίνης έβαλε πιά μυαλό και παραδέχτηκε δημόσια την ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΜΟΥ, σε όλα τα επίπεδα. Απλά ΔΕΝ το έχετε. Είστε γεννημένα ΠΡΟΒΑΤΑ. 
 
Και θα ρωτήσει κάποιος : «-Δηλαδή, δεν υπάρχει καμμία ελπίδα ?  Οι Αμερικάνοι τουλάχιστον έχουν κι αυτόν τον Ρουμπίνι, εμείς τι έχουμε ?». Η απάντηση είναι μία «-Οι Αμερικάνοι έχουν τον Ρουμπίνι, αλλά εσείς έχετε τον Σμαράγδι, δηλαδή ΕΜΕΝΑ». Το πιάσατε το υπονοούμενο, έτσι αλάνια ? Λοιπόν, Αλογοσκουφαίοι, Προβοπουλαίοι, Αραπογλαίοι και λοιποί μαριδαίοι, πάρτε χαρτί και μολύβι, γιατί ο ΘΕΟΣ είναι σε κέφια σήμερα και θα σας πεί τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνετε. Σας δίνω τις λύσεις στο χέρι, όπως ο Θεός έδωσε τις δέκα εντολές στον Εβραίο το Μωϋσή. Λύσεις ΘΕΪΚΕΣ, δραστικές, μια κι έξω, να τελειώνουμε. Γράφτε λοιπόν :
 
1) Άμεση υπαγωγή της προβληματικής ΕΤΕ στο άρθρο 44. Ναι,ναι,ναι, ναι, καλά διαβάσατε, υπαγωγή στο άρθρο 44, μπας και σωθεί, αλλά όχι με Πρόεδρο τον κοντοπίθαρο-μειονεκτικό ζουμπά Ντέμη Νικολαϊδη, αλλά με πρόεδρο ΕΜΕΝΑ. Πετάω ΟΞΩ τους λεχρίτες τους Τουρκαλάδες από το μαγαζί και σε ένα χρόνο TO ΠΟΛΥ χτυπάω στα ίσα τη Deutsche Bank.  ΜΟΝΟ ΕΓΩ μπορώ να το κάνω αυτό με το γνωστό, ανά την υφήλιο πλέον, πονηρό και γατίσιο τρόπο μου.   Είμαι η ΚΟΡΥΦΗ, ο ΤΕΛΕΙΟΣ, ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.
 
2)  Άμεση μετοχοποίηση της «Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος ΑΕ». Ναι,ναι,ναι, ναι, όπως ακριβώς το διαβάζετε. Έτσι κι αλλιώς, περί εταιρείας πρόκειται. Και αμέσως μετά, το ΣΑΤΑΝΙΚΟΤΕΡΟ σχέδιο που συνέλαβε ποτέ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ νους : Συγχώνευση της «Εκκλησίας της Ελλάδος»   με την Τράπεζα της Ελλάδος, με σχέση ανταλλαγής 1000 προς 1, δηλαδή για κάθε 1000 δικές τους μετοχές θα πάρουν οι παπάδες μία (1) μετοχή της Τραπέζης Ελλάδος.  Και τότε, ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ. Πάνε περίπατο και τα χρυσόβουλα και οι κάθε λογής Εφραίμηδες. Το διαβολικότερο σχέδιο εξόντωσης της θρησκείας που υπήρξε ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας. Χωρίς γκρεμίσματα ναών και καμπαναριών, κάψιμο εικόνων και λοιπά καφριλίκια καθυστερημένων δικτατόρων τύπου Στάλιν και Χότζα. Δίχως ν’ ανοίξει ρουθούνι. Δεν το χωράει ο νούς σας, έτσι ? Μα αυτά, βρε πιτσιρικάδες ΜΟΝΟ ο ΔΙΚΟΣ μου εγκέφαλος μπορεί να τα συλλάβει, πάρτε το απόφαση, μια για πάντα, ότι είμαι η επιτομή της ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ, η κινητή εγκυκλοπαίδεια, Ο ΜΟΝΟΣ άνθρωπος επί γης που ξέρει τα ΠΑΝΤΑ από ιστορία και μακροοικονομία, ως και τι νούμερο σουτιέν φορούσε η Αν Νικόλ Σμιθ, πόσες φορές τη βδομάδα  το κάνει η Μόνικα Μπελούσι, μέχρι  και για ποιό παθολογικό λόγο βρωμάνε υπερβολικά μέσα στ’ αποδυτήρια τα ποδάρια του Φερνάντο Ντανιέλ Μπελούσι και εξαιτίας της ανυπόφορης μπόχας επηρεάζεται ολόκληρη η ομάδα.
 
3) Καθιέρωση του δικής μου εμπνεύσεως πανεθνικού Συστήματος  Επιβολής Προστίμων ΓΨΠ (δηλαδή, Για Ψύλλου Πήδημα), κατά των άχρηστων Ελληναράδων. ΜΟΝΟΝ έτσι θα γίνετε άνθρωποι, θα δει  προκοπή ο τόπος και θα γεμίσουν με κασέρι τα κρατικά ταμεία. Από το ιδιοφυές σχέδιό μου, μνημονεύω ενδεικτικά τα ακόλουθα χαρακτηριστικά πρόστιμα :
α) Πρόστιμο 10.000 ευρώ, σε βάρος όποιου λίγδη, αχαϊρευτου Ελληναρά πλένει τ’ αμάξι του στο πεζοδρόμιο, με τη μάνικα. Το πρόστιμο διπλασιάζεται εάν ο υπαίτιος φοράει και πλαστικές σαγιονάρες με το βρωμοδάχτυλο να κρέμεται απόξω, σορτσάκι και αμάνικο μπλουζάκι, να φαίνεται η τρίχα στα μπράτσα, τύπου Νίκου Γκάλη.
β) Πρόστιμο 20.000 ευρώ  σε βάρος όποιου λεχρίτη, τεμπελχανά και ανεπρόκοπου  κλασσικού Ελληναρά αδειάζει το σταχτοδοχείο του αυτοκινήτου στο δρόμο. Το πρόστιμο διπλασιάζεται εάν ο βρωμιάρης έχει κρεμάσει και το χέρι του όξω από το ανοιχτό παράθυρο.
γ) Πρόστιμο 100.000 ευρώ για ΚΑΘΕ πράξη αγοραπωλησίας, σε βάρος του κάθε ακαμάτη, ρεμπεσκέ και αμόρφωτου trader, που μου θέλει και να πλουτίσει από το σπίτι. Το πρόστιμο διπλασιάζεται εάν ο λιγδιάρης trader βάζει τα πόδια του πάνω στο γραφείο και ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ εάν κυκλοφορεί και με φορμίτσα.
 
Γελάτε ακόμα γκουρούδες ??
Ή ταν ή επί τας. Πάει και τελείωσε.  
Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

07/11 13:30  CANYON
www.youtube.com/watch?v=7pXngRBpqnE&feature=related
Με εκτιμηση...
07/11 14:15  zaratustra
Fatus olus :)
07/11 14:21  haros
χαχαχαχαχα,εχεις εμπνευση...
07/11 14:25  sister of mercy
Kαλε αυτό το σαδομαζοχιστικο με την άμμο πρώτη φορά το ακούω! αχ ανυπομονώ να το εφαρμόσω! και όχι με άμμο αλλά με ΑΛΑΤΙ (το πιάσετε έτσι;)

07/11 14:28  sister of mercy
αχ από τεχνική αναλυση όμως δεν μου σκαμπαζεις καθόλου. Δεν ηταν σχηματισμός οΙο αλλά σχηματισμός:

8=0
07/11 15:05  Usοund
Αν με ξαναπιάσεις στο στόμα σου τρόφιμε του Τριαλαλιραλό, ΤΗΝ ΠΟΎΤΣΙΣΕς! Εγώ δεν είμαι καλοσυνάτος σαν τον kikou.
07/11 15:09  sister of mercy
Ax, να σε πιάσω εγώ στο στόμα μου καλέ;
07/11 15:11  haros
αδερφες και παληκαρια,γινανε μαλλια κουβαρια...
07/11 15:12  kikou04
ΟΥΟΥΟΥ ΧΑΧΑΧΑ
παλαβώσατε τελείως ... το κάνατε το μαγαζί ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ.
Δεν αφήνετε άνθρωπο να αγιάσει ...
07/11 15:13  Usοund
Χασούρηδες είχαμε,από γκουρού πήξαμε, πλάκωσε κι η πίσω κίνηση!
07/11 15:27  elenitsa 1
Σεμναααααααααααααααα!
07/11 15:33  Bluesman
Με προλαβες...
07/11 15:38  elenitsa 1
Αμμοβολη κι ΕΚΕΙ?Γινεται?Χαχαχαχαχα.
07/11 16:07  ditaset
ολα καλα, ο ντεμης ομως που κολαει?
07/11 16:43  Nastybishop
Mπα τι βλέπω μαζευτήκανε όλοι οι γκουρούδες; Και τι άλλο, μην με γελούν τα μάτια μου; ΜΟΗ στο ΠΡΑΣΙΝΟ;;;
07/11 16:44  Nastybishop
χαχαχαχα! Ως συνήθως το κείμενο καταπληκτικό!
07/11 20:02  Hi Five
Το απόλαυσα το άρθρο φωτιά...
07/11 20:21  Swearengen
Ένα σου λέω μόνο : Υπάρχουν άτομα που εχουν πιστέψει ότι πρόκειται περί αυθεντικού. Μπορώ να σου κατονομάσω και κάμποσους τέτοιους.
07/11 21:19  ΚΟΥΚΟΣ Δ
Και ελεγα να παω στον τζιμακο τον Πανουση σηερα...δεν παω πουθενα!εδω θα μεινω...ερχεται δευτερος.
07/11 22:40  Usοund
Γιατί δεν ήταν αυθεντικό? Κι εγώ ποιόν έβριζα?
07/11 22:54  Αli Baba
Εμένα ρωτάς ? Εσύ είσαι ο γιατρός, εσύ θα πρέπει να ερμηνεύσεις ψυχιατρικά τί σημαίνει να μιλάς μόνος σου !
07/11 22:56  Usοund
Θες να πεις πως τόγραψα κι έβριζα τον εαυτό μου? Τρομάζω!
07/11 22:58  haros
φυγανε οι γκομενες και μειναν τα γεροιδιοτροποζοχαδομπακουρια..swear,πρεπει να κανεις μεταγραφες επειγοντως...
07/11 22:59  Swearengen
Όχι βρε, εννοώ να βρίζεις τον αέρα. Πάρε μιά ιδέα.
www.youtube.com/watch?v=TabdpolFrLY
07/11 23:04  mc
???
07/11 23:15  Usοund
Συμφωνώ mc! geronto...?????????????????
07/11 23:20  haros
δεν ομιλω σε εσας κυριε usound. αναφερομαι στον εαυτο μου και στους υπολοιπους γραφοντες(γερο-ιδιοτροπο-ζοχαδο--μπακουρια...)
07/11 23:23  Usοund
Αυτό κατάλαβα κι εγώ. Και συντάσσομαι με τους υπολοίπους, κύριε!
07/11 23:45  protesilaos
μ'αυτα και μ'αυτα usound αι γυναικαι του blog λακισαν.κανε κατι...
07/11 23:49  Usοund
Περίμενε! Κορίτσιαααααααααααααααααααααα!
07/11 23:50  Nantia42
ΠΟΠΑΥ , ΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΙ ΤΟΥ CAPITAL !

O Γκουρου της ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΗΣ συμφορας ΚΑΙ της Γκαντεμιας ! χαχαχαχαχαχα!

" Αυτό πια έπαψε να είναι διασκέδαση, είναι πλέον βλάβη της υγείας μου. "

ΒΛΑΒΗ βεβαια , αποτελεσμα του μουλιασματος σε νερα και λιμανια !

ΑΚΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΜΑΚΡΥΑ ! μονο με την υπεργηρη ΕΛΛ τη βρισκεις !

Πιασε ενα προστιμο των 300.000, με τη φορμα την εβγαλα σημερα ! ΚΑΙ τα ποδια στο γραφειο ! χαχαχαχαχα!

Αθωα κορασις ...
07/11 23:51  elenitsa 1
Μας φωναξες?Παρουσα!
07/11 23:51  Usοund
Ρε, ποιός είμαιιιιιιιιιιιιιιιιι?
07/11 23:53  protesilaos
μπαρκουλοusound,υποκλινομαι...
07/11 23:58  Usοund
Εκατό η αλεπού , εκατόν δέκα τ αλεπουδάκι?
07/11 23:58  elenitsa 1
Για λουμπαγκο σε βλεπω,Πρωτεσιλαε.Θα πεσουν πολλες υποκλισεις ακομα.Χαχαχαχαχα.
07/11 23:59  protesilaos
σωστο.αλλα μηπως 30+ το αλεπουδακι,60+ η αλεπου;
08/11 00:01  Nantia42
ενα χαμομηλι για την αλεπου !
08/11 00:01  Usοund
Πόντους?...
08/11 00:02  protesilaos
και παντοφλιτσες(φουλ επιθεση)
08/11 00:03  protesilaos
πριαποusound τοτε.
08/11 00:03  elenitsa 1
Κοψε κατι.Τα παραλες!Θα τρομαξουμε...
08/11 00:05  Usοund
Ομαδική επίθεση! Ρε μιά μπουνιά του Θεού είστε!
08/11 00:06  Nantia42
πω πω λιβανισμα !
08/11 00:07  protesilaos
την γκεμπελιστικη λασπη μου, usound,του 60+δεν την διεψευσες.να υποθεσω οτι αισθανεσαι τοσο;
08/11 00:07  Usοund
Nantia Κιούγκι!
Καλημέρα!
08/11 00:09  Usοund
Αντιθέτως! Την επιβεβαίωσα εις μήκος!
08/11 00:09  Nantia42
what is this ? ? ?
08/11 00:11  Usοund
www.slang.gr/lemma/show/boulomeno_kiougki_5257:%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf_%ce%ba%ce%b9%ce%bf%cf%8d%ce%b3%ce%ba%ce%b9
08/11 00:14  Nantia42
δεν ...τις κατεχω τις ξενες γλωσσες , μονο γαλλικα και πιανο , με ομικρον ...
Σελίδα 1 από 2Νεότερα σχόλια »Τελευταία σελίδα

Σχετικά με το blog

Λίγα λόγια για εμένα
www.mantri.gr
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι