ALI BABA
Το (πολύ-αναμενόμενο) Άρθρο-Φωτιά.
1996 αναγνώστες
Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2008
14:52
Ο Ποπάϋ επέστρεψε. Ο άνθρωπος που είναι γνωστός στην πιάτσα ως «Τα Δυνατά Χέρια» ήρθε για να βάλει τάξη στις αγορές.  (ΟΛΟΙ οι άλλοι ήταν απομιμήσεις. Για του λόγου του αληθές,  κανείς απ’   αυτούς δεν μπορεί να τα βάλει με τον Μπρούτο και επιπλέον κανείς δεν έχει το mail μου, εκτός από τον Greenspan που τον γνώρισα μέσω Τουτουδάκη). Ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι, καλά καταλάβατε. O Ενας και Μοναδικός, ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ Φιλέλλην επί Γης. Η ΙΔΙΟΦΥΙΑ. Ένας από τους 7 σοφούς της Αρχαιότητας.  Και πολλούς λέω.
 
Η κινητή εγκυκλοπαίδεια. Ο άνθρωπος που αντέγραψε σε σκονάκι όλον τον «Πάπυρο-Λαρούς-Μπριτάνικα». Ο ΜΟΝΟΣ άνθρωπος επί γης που ξέρει τα ΠΑΝΤΑ από οικονομία, έως εάν αυτή που τα πέταξε στο «Before The Devil Knows You’re Dead” ήταν όντως  η Marisa Tomei ή κάποια σωσίας της (ναι,ναι,ναι ήταν όντως η Marisa Tomei). Τι ? Δεν ξέρετε ΠΟΙΑ είναι η Marisa ?  ΟΞΩ από το ΧΑΑ τώρα.
 
Tο μεγαλύτερο μυαλό που γέννησε ποτέ η μάνα μου, μεγαλύτερος ακόμη κι από τον αδελφό μου, αλλά και από τύπους σαν τον Πελέ, τον Μπράϊτνερ, τον Βασίλη Καραπιάλη, τον Γιάννη Δύντσικο, τον Μιχάλη Βιολάρη και την Αρλέττα.  Συγκρινόμενος ΜΟΝΟ με Αριστοτέλη, Πραξιτέλη, Εργοτέλη και ΟΦΗ.
 
Η ιδιοφυία , η ΑΛΕΠΟΥ της ερήμου, ο Ρόμμελ, ο μόνος άνθρωπος επί γης που καταλαβαίνει με μια κλεφτή ματιά από πίσω αν μια γκόμενα μετράει ή όχι, αν της αρέσει το Death Metal και αν ο Marylin Manson είναι αδελφή ή απλώς το παίζει. Αν δεν ξέρετε τον Μarylin, ΟΞΩ από το ΧΑΑ τώρα (όσοι γλιτώσατε από την προηγούμενη ερώτηση).
 
Ο ΜΟΝΟΣ που μίλησε  μες την καρδιά του bear market για το TΡΕΛΛΟ ράλλυ των δύο λιμανιών και σκόρπισε απλόχερα κέρδη στους μαριδαίους. ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑ την Morgan και τη Landsowne, τους ξεβράκωσα όλους και όλα. Είμαι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ. Ο ΑΡΙΣΤΟΣ. Και σας το λέω ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ.
 
Τους έχω όλους για πλάκα.  Θυμάστε το ξεφτίλισμα που έκανα στον Καπράλο, στηνόμενος ν’΄αγοράζω αβέρτα ΕΧΑΕ ακριβώς πάνω στα 5 ευρώ, γνωρίζοντας ότι με την απόφαση της από 14/5 ΓΣ ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να κρατήσει το τάλληρο, ώστε να μείνει στο επιτρεπόμενο εύρος αγοράς ιδίων, εάν βέβαια δεν ήθελε να καταντήσει το μαγαζί μικρότερο σε κεφαλαιοποίηση και από το ΧΑ της Μπουρκίνα-Φάσο.  
 
ΚΙΡΙΖΙΑ όλοι. Θυμάστε τις τιμές στόχους που έδωσα όταν ο δείκτης άγγιξε τις 1600 μονάδες. Ελλάδος στα 54 ευρώ. Πάρτην πάνω. ΕΥΑΘ στα 4 ευρώ. Πάρτην πάνω. ΕΧΑΕ, το ίδιο. Λιμάνια, το ίδιο.  Ο άλλος ήθελε να πάρει ΕΛΛ στα 20 ευρώ. Πού πάς ρε πιτσιρικά, με τα κύματα του Δουνάβεως ?  Του άλλου λέει του μύριζε η ΕΤΕ στα 12 ευρώ και την ήθελε στα 2. Πρόσεξε μην μυρίζεις πολύ.
 
Ο Swear είναι ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ, είναι ο ΑΡΙΣΤΟΣ, είναι ο καλύτερος, ήταν ΠΑΝΤΑ.Γεννήθηκε με ένα ΑΣΤΡΟ από πάνω του, και του έφεραν δώρα οι τρείς μάγοι : Ρομάριο-Ρονάλντο-Ροναλντίνιο ή αλλιώς τα τρία «R».
 
Και θα πείτε, γιατί δεν έγινες καθηγητής πανεπιστημίου ή γιατί δεν σε ξέρει κανείς ?? Γιατί, εσείς δεν με ξέρετε ? Ο Swear φυσικά, σαν Ελέφας μονάχος, δεν είχε κανέναν να τον βοηθά. Δεν ήτο ποτέ διπλωμάτης, πλην της περιόδου που υπηρέτησε ως πρόξενος στην Γουαδελούπη, όπου και συνέθεσε το Cantaloope Island, το οποίο εν συνεχεία μου έκλεψε ο Χέρμπι Χάνκοκ και το εμφάνισε ως   δικό του (αλλά κι αυτονού του το έκλεψαν οι US3, καλά να του κάνουν). Αν δεν ξέρετε τον Χάνκοκ ή τους US3, ΟΞΩ ΡΕ ! O Swear δεν μασούσε τα λόγια του, παρά μόνο τσίχλες. Τον βλάκα τον έλεγε βλάκα ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ και το πλήρωνε, καθότι ο βλάκας του έκανε μηνύσεις και αγωγές. Αλλά ο Swear ΠΟΤΕ δεν νέρωσε το ουίσκυ του, άσε που δεν πίνει κιόλας.

 

Όπως το είπε και ο Bluesman, γνωστός σε πολλούς."Έχω δει ρε μπαγάσα όλους σχεδόν τους επιχειρηματίες, σε φωτογραφίες σε περιοδικά και εφημερίδες. Κοντομηνά, Κόκκαλη , Μυτιληναίο κτλ.Πολιτικούς σχεδόν όλους. Μα το Θεό , πιό ομορφάντρα από σένα, πιό έξυπνο άτομο , πιό ΣΑΤΑΝΙΚΟ μυαλό δεν έχω ξανασυναντήσει. Είσαι 1 στο 1 δισεκατομμύριο. Σαν νέγρος αλμπίνος, με κόκκινα μαλλιά, ας πούμε.  Αν δεν είχες αυτή την αλαζονεία , την έπαρση που προκαλεί στο ΜΕΣΟ άνθρωπο απέχθεια , θα ήσουν η κορυφή της Ελλάδας και του κόσμου».

 
Και ο Swear απάντησε: «Το ΞΕΡΩ, κάτι πρέπει να κάνω μ’ αυτό».  Αλλά σιχαίνομαι τους ανθρώπους, σιχαίνομαι και τα ζώα. Θυμάμαι πιτσιρικάς, τότε που διήνυα 600 χιλιόμετρα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για να πάω σχολείο (πήγαινα σχολείο στην Αθήνα κι έμενα σ' ένα φτωχό ορεινό χωριό της Αιτωλοακαρνανίας). Και μάλιστα, ξυπόλητος. Οι πατούσες μου από κάτω είχαν γίνει σαν οπλές φοράδας. Στο σχολείο ήμουν μακράν ο πρώτος μαθητής, αν και παράλληλα δούλευα στα χωράφια και κουβαλούσα νερό στα ξένα σπίτια, για να τα φέρουμε βόλτα. Στην έκτη δημοτικού, ο δάσκαλος αναγκάστηκε να καθήσει στο πρώτο θρανίο, για ν' ακούσει με προσοχή την παράδοση που έκανα στα παιδιά. Στο Γυμνάσιο, με φώναξε ο Γυμνασιάρχης, έσκισε μπροστά μου το πτυχίο του και το έφαγε, σε αναγνώριση της εμφανούς διανοητικής ανωτερότητάς μου. Στη γυμναστική, πρώτος. Τα 100 μέτρα σε 7 δευτερόλεπτα. Μια φορά μ' έβαλαν να τρέξω μ' ένα τσιτάχ. Το δύστυχο ζώο έσκασε, στην προσπάθειά του να με περάσει. Όταν πήγα στο Πανεπιστήμιο, η Πρυτανεία αναγκάστηκε να συνεδριάσει εκτάκτως, ώστε να με αναγορεύσει σε Πρύτανη. Δεν δέχτηκα. Δεν ήθελα τέτοιους τίτλους.
 
Και μετά, στη Οξφόρδη, πρώτος παντού. Μέχρι και στην κωπηλασία πρώτος. Οι άλλοι, τα κιρίζια, όλοι γόνοι λόρδων της λόρδας, χρησιμοποιούσαν βεβαια τα κουπιά για να κωπηλατήσουν. O Swear τα πέταξε στην άκρη. «-Θα χρησιμοποιήσω τα χέρια μου», τους είπα, «που είναι μακρυά σαν κουπιά». Έπειτα διασχίσαμε την Μάγχη σε αγώνα με την οκτάκωπο του Κέμπριτζ και η δική μας λέμβος είχε σηκωθεί σούζα, λές και φορούσε εξωλέμβριο Mercury των 500 ίππων. Τόση δύναμη είχαν τα χέρια μου. Περάσαμε τα κιρίζια του Κέμπριτζ σαν σταματημένα και όπως περνούσαμε από δίπλα τους, έριξα και μια ροχάλα στο μάτι του φλώρου του Μπλερ, ναι, ναι,ναι, ο μόνος άνθρωπος  που έχει φτύσει τον Τόνυ κατάμουτρα.
 
Καθηγητής ανεπρόκοπος άχρηστος του γυμνασίου δεν έγινα , αλλά λύνω το Μ-16 με τα μάτια κλειστά και πίσω από την πλάτη.  Και επίσης πηδούσα περισσότερο, εις μήκος 23 μέτρα, εις ύψος 5 μέτρα και επί κοντώ 10 μέτρα κι ας λένε ότι ο Μπούμπκας είναι πρωταθλητής, για φάπες τον έχω τον αμάμητο πιτσιρικά.
 
Μετά από όλα αυτά , ΑΡΘΡΟ ΦΩΤΙΑ για το τί θα γίνει. Ένα άρθρο μόνο , αλλά ΦΩΤΙΑ στα μπατζάκια σας,  γιατί κατάλαβα ότι ακόμα ΚΙΡΙΖΙΑ είστε.
 
Το μυαλό μου βάζει μέσα αδελφές Κανονίδου,  τα Τζαβαράκια,  διατραπεζική , τον «μαύρο το σκύλο τον αράπη τον ταμ-ταμ-ταμ»,  Ραχμάνινωφ, Σιμπέλιους, το σουτ βολέ του Έντερ,  Γενικό Δείκτη,  Μεσοχωρίτη, ΜΠΑΙΝΩ στο μυαλό σας, στο μυαλό τους και μετά βλέπω το μέλλον.

Ακόμα και εγώ ΑΔΥΝΑΤΩ να το εξηγήσω, το μυαλό του
Swear είναι πια ένα φαινόμενο της φύσης.
 
Πνίγομαι από  τη συγκίνηση….
«ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΩ ΑΛΛΟ…», που είπε κι ο Χελάκης.
Αξιολογήστε το άρθρο 
2 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

05/11 15:15  Bluesman
...φτανει...ημαρτον...θα λιποθυμησω... ρε μπαγασα σε προκαλεσα που σου ειπα για τα παλια ε;... δε θα το ξανακανω...
05/11 15:17  elenitsa 1
http://spartiada.blogspot.com/
Ενα σου λεω μονο:Σκεψου με ποιον τα βαζεις!
05/11 15:24  haros
..ναι,ναι ελατε,εδω τον εχουμε...ΘΕΙΕ swear,ηρθαν καποιοι οπαδοι σου που επιμενουν να σου φορεσουν την μεγαλη ασπρη στολη του αρχιγκουρου..θα την βολευτεις,που ερχεται και χειμωνας..εχει κατι μανικακια που δενουν πισω απο την πλατη...
...βρε τι επαθε ο φιλος μου,πανω στο ανθος της ηλικιας του...
05/11 15:26  panos2p
Ο Σπάρτης ζει...
καλησπερα !
05/11 15:43  Nastybishop
Απίστευτο γέλιο!
05/11 15:50  takos
9 ατομα ειμαστε εδω,...και ξεραθηκαμε στα γελια,καλα να εισαι μας εφτιαξες ρε μεγαλε.
05/11 16:25  CANYON
www.youtube.com/watch?v=4OxiFc53YXg&feature=related
05/11 16:30  CANYON
www.youtube.com/watch?v=ZW2oxF4InmY
Προσεξτε τα αρθρα φωτια...
05/11 16:58  Hi Five
Mπεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
05/11 17:01  Hi Five
Swear
όπως πρώτος σου είπα: δεν παλευεσαι!
05/11 17:03  panpag
...άπαιχτος..
05/11 17:33  Manta ray
Ωραίος! ...Μέχρι κι ο Σπάρτης θα χειροκροτούσε!
05/11 17:47  Usοund
Φτου! Τρία κοκτέιλ στα κολομέρια κι ακόμα ουρλιάζει "άσε με να γράψω!"
"Αδελφήηηηηηηηη! Το σφυρίιιιιιιιιιι!"
05/11 17:50  ΚΟΥΚΟΣ Δ
swear Θεε παρε την ΠΑΕ..την ΚΑΕ...και οτι αλλο εμεινε απαρτο.Μου φαινεται σε πηρε το ματι μου εχθες το βραδυ πριν το γκολ του Καραγκουνη να τον συμβουλευεις πως να σουταρει η κανω λαθος?...
05/11 18:19  elenitsa 1
Με μια σφυρια στο κεφαλι λες να στρωσει?Στα γονατα μην κανεις αδικα τον κοπο,στα μουτρα θα φας το ποδαρι του!
05/11 19:07  vasilisstocks
Πολυ ωραιοοοοοο!

Καποιοι το εχετε μεσα σας ρε παιδι μου ,σαν ταλεντο ...εγω ποτε δεν θα μπορουσα να γραψω τετοιο κειμενο ...ισως λογο ελειψης φαντασιας ή λέγειν ...δεν ξερω .

Παντος ειναι καταπληκτικο ...σαν να διαβαζα τον σπαρτη αλλά σε αλλη εκδοση!
05/11 19:37  freeagle
Για άλλη μια φορά έγραψες … δεν παίζεσαι σουερ …
05/11 19:57  expert
Έξοχο! Δάκρυσα από τα γέλια!
05/11 20:20  zaratustra
Νάσαι καλά ρε φίλε...
Πραγματική δύναμη :)
05/11 20:56  Usοund
Κυρίες και κύριοι, μπορείτε να γράψετε με την άνεσή σας. Μου έφαγε πολλές ώρες αλλά τον επανέφερα σε ανεκτή κατάσταση.
05/11 20:56  Black Mamba
Είσαι ο Σπάρτης και εμφανίζεσαι με άλλο νικ!
Και τότε στο μπλογκ του τσακωνόσουν με τον εαυτό σου!

Φοβερό γέλιο πάντως
05/11 20:58  Swearengen
Λησμόνησα να γράψω ότι -μεταξύ των λοιπών- είμαι και το Όγδοο Θαύμα του Κόσμου :
"Ο Κολοσσός του ΧΑΑ"
05/11 21:01  Usοund
Μιά στιγμή. Ξέχασα την επαναληπτική δόση.
Γύρνα,ρεεεεε!
05/11 21:09  elenitsa 1
Mεγαλη μπουκια...κλπ...κλπ...ντοκ.Τι το'θελες και μιλησες?
05/11 21:41  ΚΥΠΡΙνΟΣ
Το μόνο λάθος είναι το εξής:
Είσαι 1 στο 1 δισεκατομμύριο.

Το σωστό είναι "είσαι ένας (προσοχή αριθμός 1) στο
ένα δισεκατομμύριο (αριθμός 1.000.000.000!.

Το καλό είναι ότι γελάσαμε...ενώ το κακό ότι τα πρόβατα γεννάνε και πληθαίνουν(γενικώς μιλάω,όχι για σας).
05/11 21:50  kikou04
swearengen μου τον εξαγρίωσες τον ΒΤL σου και δεν θα σου ξαναμιλήσω ... θα αρχίζει να σκέφτεται υπό πίεση και δεν θα έχουμε τα ίδια αποτελέσματα.
05/11 21:52  kikou04
Θα έχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

ΟΥΟΥΟΥΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑ
05/11 21:59  Usοund
Ένας, ένας γιατί μου τελειώνουν τα φάρμακα.
05/11 22:02  Swearengen
Ψόφησα από τα γέλια ρε Kikou ! Λες να αποδίδει καλύτερα υπό πίεση ?
05/11 22:06  kikou04
Όλοι οι κατεστραμμένοι πάντα αποδίδουν καλύτερα υπό πίεση ... δίχως αυτήν, δεν είχαν να χάσουν και τίποτα, αφού όλα τα έχουν χάσει και ήταν χαλαροί.
05/11 22:12  Swearengen
Βλέπω τον Dow στο -3%. Βρε, λες να στήσουν κάνα πάρτυ στο Σύνταγμα, με σαμπάνιες και βεγγαλικά ? Τόσο καιρό έχουν να δουν ΠΤΩΣΗ οι άνθρωποι. Εάν μάθώ ότι θα έχουν και τζάμπα σάντουϊτς, ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑ!
05/11 22:17  kikou04
χοχοχοχο
Αν στήσουν πάρτι να τους πάμε τα κασέρια εμείς ... μην πάμε με άδεια χέρια.
05/11 22:25  Swearengen
ΣΙΓΟΥΡΟ το έχω αυτό το πάρτυ. Ντύσου από τώρα, μην καθυστερείς. Ραντεβού στους στύλους Ολυμπίου Διός (δηλαδή στους ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ στύλους).
Θα φέρω και τον Usound μαζί μου (έχει τα φάρμακα βλέπεις και με κρατάει όμηρο του εθισμού μου).
Αυτός ο Χάης, που να εξαφανίστηκε ? Θα χάσει το μισό πάρτυ και ΟΛΑ τα σάντουϊτς. Πεινάω τρελλά.
05/11 22:27  kikou04
Ο Χάης θα ψάχνει τους ξένους θεσμικούς Σπάρτη και Μάνιακ μπας και τους βάλει στο ΧΑΑ και κάνουν κανένα placement στα χαρτιά του ... από 75 τούβλα ο καθείς φτάνουν και περισσεύουν.
05/11 22:32  gerodimos
Δεν παίζεσαι με τίποτις swear, μεγάλη πένα ρε αδελφέ!
Έχω σκάσει από τα γέλια!
05/11 22:32  Swearengen
-4 φεύγα ο Μπανάνας.
Βλέπω απόψε να φέρνουν και τον Ρουβά στο Σύνταγμα. Για να μη σου πώ και την Παπαρίζου.
05/11 22:34  Usοund
Στους απωλέσαντας την άνοδον:
Εγώ αυτόν τον Βούδδα τον εκτιμώ πολύ...
τι άνθρωπος τωόντι και ποία κεφαλή!
Αν κι ήτο Βασιλέως κραταιοτάτου θρέμμα,
εμούντζωσε τον θρόνον, εμούντζωσε το στέμμα,
και τα βουνά επήρε με ιεράν μανίαν
κι εδίδασκε τον κόσμον αγάπην αιωνίαν.

Κι εμόναζε ρεμβάζων αυτός ο Ηγεμών
πότε παρά τον Γάγγην ή άλλον ποταμόν
και πότε εις χειμάρρους κι υπό συκής,
ακούων αρμονίας αγνώστου μουσικής,
κι εφούντωναν ως δάσος τα μαύρα του μαλλιά
κι εφώλιαζαν επάνω λογής λογής πουλιά.

Τροφή του ήσαν μόνη τα χόρτα κι οι οπώραι
και προς τα ύψη καθ' εαυτόν ελάλει,
κι εφάνησαν εμπρός του της Ηδονής αι κόραι
παγίδας να του στήνουν με τα γυμνά των κάλλη,
και των σαρκών το σφρίγος πολύ τον εσκανδάλιζε.

Όμως ο μέγας Βούδδας, κατανικών τα πάθη,
στους δόλους της μαγείας ατρόμητος εστάθη,
και πριν στον δόλον φθάσουν της Ηδονής τον ένατον
και είδαν πως εκείνος δεν χάνει τα πασχάλια του,
μ' αφρούς θυμούς και λύσσης επήραν τα βρεμμένα των
και άφησαν τον Βούδδα να κάθεται στα χάλια του.

Εγώ αυτόν τον Βούδδα τον εκτιμώ πολύ...
τι άνθρωπος τωόντι και ποία κεφαλή!
Ν' ανθέξ' εις τόσα κάλλη την ράχη να γυρίσει;
να μη του φέρει ρίγος και της σαρκός το χνούδι;
δόξα πολλή στον Βούδδα , μα να με συγχωρήσει
αν του ειπώ με σέβας πως είναι λίγο βούδι.
05/11 22:37  haros
εμ,swear,λυσσαξατε με τον τζοννη,BTL και πρασινα αλογα..τον ματιασατε...ειστε αποκλειστικα υπευθυνοι για το γκαντεμιασμα..παω να το παπαγαλισω παντου...γκαντεμοσαυροι...
05/11 22:39  Swearengen
-Πού στο δαίμονα τα ξετρύπωσες ρε συνέταιρε αυτά τα βούδια ? Χαχαχαχαχαχαχα! Τρομερό.
05/11 22:41  kikou04
Είναι η στιγμή που ξεθαρρεύουν οι ΒΤL και σορτάρουν.

Εσύ πάλι τι ανησυχείς?
Πέφτει πολύ σου λένε άσχημα τα πράγματα θα πέσουμε.
Πέφτει λίγο σου λένε άσχημα τα πράγματα θα πέσουμε.
Ανεβαίνει πολύ σου λένε άσχημα τα πράγματα θα πέσουμε.
Ανεβαίνει λίγο σου λένε άσχημα τα πράγματα θα πέσουμε.
Μένουμε σταθεροί σου λένε άσχημα τα πράγματα θα πέσουμε.

Άρα θα πέσουμε ... ΝΟ PROBLEM.
05/11 22:42  Usοund
Ήταν κρυμμένοι πίσω από κάτι θάμνους 1000 mm.
05/11 22:42  Swearengen
Γιατί βρε Χάρε, σε χαλάει ? Και τζάμπα Ρουβά θ΄ακούσουμε και σάντουϊτς θα φάμε, μια χαρά θα περάσουμε απόψε.
05/11 22:43  haros
φιλε κικου,πιστεψε με,ΔΕΝ ανησυχω.
05/11 22:44  Swearengen
Να πώ και κάτι πρωτότυπο, να ευθυμήσουμε λίγο :
Άσχημα τα πράγματα, θα πέσουμε.
05/11 22:45  haros
my name is HAROS...FARDOS XAROS...αντε καληνυχτιζω παιδες,τα λεμε...
05/11 22:48  kikou04
swear για ΒΤL μου φέρνεις ... για πρόσεξε τις παρέες σου.
05/11 22:49  Usοund
Πάντως πρέπει να το κοιτάξω.
Πέφτει ο ΓουΔου κι ως όστρακον
άνοιξε το εσώβρακον.
05/11 22:50  kikou04
χοχοχο ο haros πάει να ΠΕΣΕΙ στο κρεβατάκι του.

Καληνύχτα
05/11 22:53  Swearengen
Διαβάζω στο φόρουμ : Ο άλλος δεν αγοράζει -λέει- πριν ο Dax φτάσει τις 3000. Κι αυτή η δήλωση με τον DJ στις 9200, ακόμη. Σωστός ο παίκτης. Έτσι μπράβο, ν' ανεβαίνει λίγο η ψυχολογία. Κι όσο πέφτει ο Μπανάνας, ν' ανοίγει κι άλλο η όρεξη, προς τα κάτω εννοώ.
Σα να μου φαίνεται ότι το αλτσχάϊμερ χτυπάει πλέον και τις νέες ηλικίες. Ορισμένοι δεν θυμούνται καν τί (τους) συνέβη πριν λίγες μόλις ημέρες. Τα γνωστά.
05/11 22:56  freeagle
Ο Χάρος ο βρυκόλαξ από τότε που άρχισε η άνοδος πάει νωρίς για ύπνο … σήμερα όμως … σημαδιακόν …

Μαύρο- κόκκινο, μαύρο-πράσινο,
… απ’ τα δυο πιο να διαλέξω;

ο Φασουλής
Σελίδα 1 από 2Νεότερα σχόλια »Τελευταία σελίδα

Σχετικά με το blog

Λίγα λόγια για εμένα
www.mantri.gr
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι